Usi de interior la preturi mai mici cu 7 5

Magazinul online 2u2me recomanda vizitatorilor sai usile cu geam in nuante si marimi diverse. Usile de interior sunt prezente in cadrul magazinului in patru nuante diferite iar dimensiunile acestora pot varia de asemenea. Foaia de usa poate dispune de marimi cuprinse intre 600 si 800 mm. si o inaltime, in general de 2 m. Aceste dimensiuni au menirea de a satisface diferitele nevoi manifestate in piata. Cel mai adesea marimea unei usi de interior va fi direct influentata de dimensiunea golului de usa specific camerelor solicitantului. Totodata geamurile usilor de interior prezinta diferite forme si marimi si sunt realizate in multe dintre cazuri din sticla mata astfel incat sa se asigure o vizibilitate redusa, oferind un grad ridicat de intimitate.

Pretul la usile de interior rezultat in urma aplicarii discounturilor este de 270 Lei. La aceasta valoare se vor oferi alaturi de usa de interior, tocul acesteia, pervazul tocului, silduri, manere, balamale, broasca si chei. Astfel cumparatorul se va putea bucura de o oferta completa la un pret redus. Magazinul online 2u2me intampina vizitatorii sai cu preturi mai mici la usile de interior cu geam in vederea sporiri multumirii acestora. Preturile mai mici pentru o usa de interior livrata alaturi de toc, pervaz de toc, silduri, balamale, manere, broasca si chei poate reprezenta o solutie ideala pentru cei mai multi dintre noi.

Magazinul online pentru case si gradini practica si in aceasta luna reduceri de 7,5% la usile de interior. Aceste usi pot reprezenta solutia ideala atat pentru apartament cat si pentru case. Transportul usilor de interior poate fi efectuat fie de catre magazinul online sau direct de catre beneficiar. In cazul in care transportul usilor se va face de catre magazinul 2u2me costul expeditiei poate varia in functie de distanta dar si de numarul usilor comandate. In cele mai multe dintre cazuri costul de transport este de 14,7 Lei, in conditiile in care comanda depaseste doua bucati. Usile de interior cu geam pot fi achizitionate in aceasta perioada la un pret de 270 Lei. Astfel magazinul online 2u2me contribuie la cresterea nivelului satisfactiei clientilor sai oferind acestora reale reduceri de preturi.

http://www.2u2me.ro/31-usi