Usi de garaj sectionale si usi tip rulou pentru sectorul rezidential

usi de garaj sectionale rezidentiale

Indiferent daca sunteti un proprietar nou sau doriti sa refaceti aspectul locuintei dvs., achizitia unei usi de garaj reprezinta o ocazie interesanta de a tonifica stilul de viata cat si siguranta locuintei.

Cei mai multi proprietari isi inlocuiesc usa de garaj o singura data in viata, deci, gasirea unei optiuni perfecte intre functionalitate, moda si accesibilitate este o parte importanta a procesului. Pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie, va oferim o mare varietate de usi la preturi diferite, inclusiv informatii despre materiale folosite, izolare si multe altele.

Cu o gama larga de stiluri care se potrivesc atat locuintei cat si stilului dvs. de viata, ati ajuns in locul potrivit pentru o noua usa de garaj. Indiferent de stilul pe care il alegeti, puteti fi siguri ca vom fi alaturi de dvs. ori de cate ori aveti nevoie de noi. Suntem mandri sa oferim produse de cea mai buna calitate si cele mai bune servicii din industrie!

Paticlic SRL ofera usi de garaj rezidentiale sectionale si usi tip rulou proprietarilor de locuinte de peste 15 de ani, cu siguranta va putem ajuta sa gasiti usa perfecta pentru casa dvs. Avem inovatia, expertiza, fiabilitatea cat si calitatea pe care o cautati. Fiecare usa este special creata folosind doar materiale de inalta calitate si ani de experienta. Sunt construite dupa proiecte germane, cu norme de calitate riguroase si sunt gandite sa reziste la peste 25 000 de cicluri de actionare.

Puteti alege dintr-o gama de peste 40 de panouri standard sau una dintre culori RAL pentru o armonizare cat mai potrivita a usii de garaj cu fatada casei. Sunt disponibile atat in dimensiuni standard cat si dimensiuni non-standard, puteti comanda usa exact la dimensiunile pe care le doriti si de doua tipuri: usi de garaj sectionale si usi de garaj tip rulou.

Nu ezitati sa ne contactati direct daca aveti intrebari sau nelamuriri in timp ce va decideti asupra solutiei ideale. Personalul nostru va lucra cu dvs. pentru a gasi usa de garaj perfecta pentru casa dvs.

Sunati-ne la 0744-226.329