fbpx

Usi de garaj ieftine (montaj si transport inclus in pret) – Paticlic SRL

usi de garaj ieftine

Atractivitatea vizuala pentru o casa plus cresterea valorii, sunt doua aspecte importante pentru proprietari, care, recurg la diverse modalitati pentru a extinde personalitatea casei intr-un mod cat mai placut.

Exista doar o singura sansa de a face o prima impresie buna, iar in acest an, atentia se indreapta spre singura cale mult mai usoara si cu randament maxim. Deoarece ocupa 30-40% din fatada unei case, frmusetea usii de garaj schimba intr-adevar aspectul final.

Prin urmare, atunci cand posesorii de case sau investitorii sunt in cautare de proiecte pentru renovare sau oportunitati pentru resedintele lor, pot crea de fapt un impact semnificativ si decisiv in vanzare, doar prin instalarea unei usi de garaj.

Paticlic SRL este o companie infiintata in anul 2006 pentru a servi publicul larg prin promovarea sigurantei si a standardelor profesionale inalte din industria usilor de garaj si a sistemelor de acces automate.

Cu peste 15 ani de experienta in aceasta industrie, compania Paticlic comercializeaza automatizari pentru porti, egalizatoare de rampa si burdufe izotermice, grilaje metalice, copertine retractabile si pergole, rulouri exterioare cu protectie termica, usi industriale si usi de garaj rezidentiale in Bucuresti.

Usile de garaj furnizate de firma noastra pot fi realizate dintr-o gama de peste 40 de tipuri de panouri cu diverse culori, suprafete care imita lemnul si multiple tipuri de ambutisari.

Permit multiple variante de vitrare si chiar integrarea unei usi pietonale cu prag jos. Fiabilitatea si rezistenta in timp a usilor de garaj sunt cele care transforma investitia in confort termic si design placut intr-o investitie eficienta pe termen lung.

Oferta Paticlic pentru usi de garaj BENEFIT cu motoare SOMMER

  • panouri izolate termic de 40mm grosime
  • culori:
    • standard: alb, maro
    • imitatii lemn: stejar auriu, nuc, wenge
  • actionate din telecomanda – cu motoare Sprint Evolution SOMMER

usi de garaj ieftine in bucuresti

Pentru mai multe informatii va asteptam cu un telefon la numarul: 0744-226.329.
Ciurea Laurentiu