fbpx

Usi de garaj ieftine (montaj si transport inclus in pret) – Paticlic SRL

usi de garaj ieftine

Atractivitatea vizuala pentru o casa plus cresterea valorii acesteia, sunt doua aspecte importante pentru proprietari, care, recurg la diverse modalitati pentru a extinde personalitatea casei intr-un mod cat mai placut.

Exista doar o singura sansa pentru a face o prima impresie buna, iar in acest an, atentia este indreapta spre singura cale mult mai usoara si cu randament maxim.

Deoarece ocupa 30-40% din fatada unei case, frumusetea usilor de garaj schimba intr-adevar aspectul final.

Atunci cand posesorii de case sau investitorii sunt in cautare de proiecte pentru renovare sau oportunitati pentru resedintele lor, pot crea de fapt un impact semnificativ si decisiv in vanzare, doar prin instalarea unei usi de garaj.

Paticlic SRL este o companie infiintata in anul 2006 cu scopul de a servi publicul larg prin promovarea sigurantei si a standardelor profesionale inalte din industria usilor de garaj si a sistemelor de acces automate.

Cu peste 15 ani de experienta in aceasta industrie, compania Paticlic comercializeaza automatizari pentru porti, copertine retractabile si pergole (sisteme de umbrire inteligente), rulouri exterioare cu protectie termica, grilaje metalice, usi pentru hale industriale si usi de garaj rezidentiale in Bucuresti.

In ceea ce priveste usile de garaj, pentru a obtine cele mai bune beneficii din punct de vedere vizual si financiar, dispunem de o gama larga de optiuni pentru a va oferi un aspect unic si o valoare exceptionala.

Usile de garaj furnizate de firma noastra se pot realiza dintr-o gama de peste 40 de tipuri de panouri cu diverse culori, suprafete care imita lemnul si multiple tipuri de ambutisari.

Permit multiple variante de vitrare si chiar integrarea unei usi pietonale cu prag jos. Fiabilitatea si rezistenta in timp a usilor de garaj sunt cele care transforma investitia in confort termic si design placut intr-o investitie eficienta pe termen lung.

Oferta Paticlic SRL pentru usi de garaj BENEFIT cu motoare SOMMER

  • panouri izolate termic de 40mm grosime
  • culori:
    • standard: alb, maro
    • imitatii lemn: stejar auriu, nuc, wenge
  • actionate din telecomanda – cu motoare Sprint Evolution SOMMER

usi de garaj ieftine in bucuresti
Pentru mai multe informatii asteptam sa ne contactati la urmatorul numar de telefon: 0744-226.329.
Laurentiu Ciurea