Ursulla brand specializat în ursitoare botez si animatori petreceri copii

Ursulla este unul dintre cele mai bune branduri din București care oferă petreceri pentru copii și includ în pachetele lor buna dispoziție alături de aceste ursitoare botez și animatorii care îi pot face chiar și pe adulți să zâmbească. Ursulla este brandul de care orice petrecere, zi de naștere, botez sau mai bine zis orice activitate care include activitatea unor copii, ar trebui să îl cunoască. La Ursulla puteți să obțineți orice personaj preferat din desene ale copiilor.  Fiecare copil are lumea lui de poveste. Așa că trebuie să vă gândiți să le oferiți cele mai frumoase petreceri, zile de naștere și clipe minunate adecvată vârstei lor.

Ursulla îți poate pune la dispoziție petreceri tematice, Moș Crăciun la tine acasă sau la evenimentul tău, decorațiuni și baloane, animatorii pentru petreceri copii, dar și cele mai descurcărețe ursitoare botez.  Experiența ursitoarelor lor, a condus spre excelența evenimentelor la care au participat. Chiar dacă evenimentele decurg cu întâmplări neplanificate, ursitoarele lor de botez au niște texte atât de personalizate că pot ține în frâu orice apare pe parcurs. Iar evenimentul în sine… va fi un succes odată cu venirea lor. Pentru că Ursulla.ro este despre fericire, experiențe și clipe plăcute, pace, liniște și voie bună.

În schimb acesti animatori petreceri copii sunt selectați tocmai pentru a face un mediu cât mai vesel și mai plăcut copiilor voștri. Sunt intruiți pentru a relaționa cu micuții voștri, indiferent de vârsta pe care o au. Animatorii lor pot pune în practică orice idee, indiferent de complexitatea ei. Atât sărbătoritul cât și invitații vor fi entuziasmați de venirea lor, pentru că odată ce vor ajunge la eveniment copiii vor avea parte de o sumedenie de programe care să îi facă să fie captivați și să simtă bine.

Vrei să faci o petrecere sau un botez reușit?! Atunci cu siguranță ai nevoie de Ursulla ca să te ajute cu decorarea, dar și să îți facă invitații să se simtă de milioane. Asta fac ei. Oferă clipe de bucurie tuturor celor prezenți la evenimentul pe care vrei să-l faci. Unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui copil este botezul. Iar zânele lor ursitoare sunt pline de grație, au ținute profesioniste, iar baghetele și diademele sunt cu siguranță cele mai sclipitoare din câte există.

În funcție de pachetul ales, la Ursulla ți se oferă: Costumații speciale ca în basme, scenete live cu text, negativ și microfoane, sesiune foto inclusă, interpretare numerologică, mașină cu baloane de săpun, tun de confetti, petale de flori, mașină de fum, ursitoare rea sau îngeras, dar și un animator surpriză. Totul ca evenimentul vostru să fie de neuitat!