fbpx

Urmeaza sa iti faci un implant dentar in Bucuresti? Iata ce trebuie sa stii!

Implantul dentar este, la modul general, solutia numarul unu pentru inlocuirea dintilor lipsa. Foarte multi pacienti care aleg sa faca un implant dentar in Bucuresti, la Plaza Dent, sunt multumiti de serviciile primite. Aceasta clinica ofera servicii stomatologice impecabile prin intermediul unei echipe de medici profesionisti, cu o vasta experienta in domeniul stomatologic, asa ca, cei ce se confrunta cu diverse probleme dentare o pot alege cu incredere.

Site-ul acestei clinici, PlazaDent.ro, pune la dispozitia tuturor celor interesati detalii despre serviciile oferite.

Ce presupune un implant dentar in Bucuresti, la Plaza Dent

Implantul dentar are forma unui surub realizat de cele mai multe ori din titan, care se introduce in osul maxilarului, pe care se aseaza „noul” dinte. Implanturile sunt cele mai bune optiuni atunci cand lipseste un dinte sau mai multi, din cauza unei boli sau traume, sau cand trebuie sa se extraga unul sau mai multi dinti din cauza unei mari deteriorari.

Cavitatea orala este o zona foarte delicata, inclusiv prin faptul ca are o contributie majora asupra zambetului. Dintii au un impact estetic foarte important atunci cand o persoana interactioneaza cu o alta, iar problemele de sanatate care ii pot afecta isi pot pune amprenta negativa inclusiv asupra bunastarii generale.

De exemplu, ranile gingivale pot provoca infectii in alte parti ale corpului daca nu sunt tratate, iar problemele unui singur pot crea o reactie in lant care afecteaza alti dinti. De aceea, atunci cand deteriorarea dintilor este foarte grava, poate fi luata in considerare posibilitatea realizarii unui implant dentar.

Implant dentar in Bucuresti | dentist din Drumul Taberei | PlazaDent.ro

implant dentar in Bucuresti

Este potrivit pentru toata lumea un implant dentar?

Din pacate nu toata lumea poate sa beneficieze de implanturi dentare. De astfel, daca lipseste un dinte sau o persoana sufera de un tip de patologie orala care ii pune dintii in pericol, se recomanda vizita la un medic stomatolog de incredere, pentru oferirea catorva sfaturi importante.

Un dentist din Drumul Taberei, de la Plaza Dent, poate sa evalueze starea gingiei si sa observe daca exista suficienta masa osoasa pentru ca implantul sa fie posibil de realizat. Daca nu se poate, va fi necesar sa se efectueze mai multi pasi intermediari inainte de a se plasa implantul (precum grefa osoasa) sau sa se ia in considerare alte optiuni.