Urgent Curat – firma de curățenie care atrage atenția asupra importanței utilizării soluțiilor ecologice

Firma de curatenie in Bucuresti

Atenția pentru mediul înconjurător devine un subiect din ce în ce mai important pe fondul schimbărilor climatice și rapoartelor alarmante realizate de specialiștii și activiștii din domeniu.

Firmele de curățenie se numără printre reprezentanții sectorului privat care pot face o diferență notabilă prin utilizarea exclusivă de soluțiile ecologice, ceea ce poate fi catalogat drept un exemplu demn de urmat și în ale industrii. Urgent Curat se numără printre primele firme de curățenie profesională care au luat această decizie drastică, însă reprezentanții declară că a fost o alegere naturală, necesară și care mai devreme sau mai târziu trebuia făcută pentru a face o diferență în industrie.

Personalul calificat este instruit să ofere rezultate de calitate și să dea dovadă de profesionalism de fiecare dată, iar acest lucru este și mai ușor de realizat când sunt utilizate echipamente de ultimă generație și produse de curățare ecologice. Acestea reprezintă de altfel și avantajele cu care Urgent Curat se diferențiază de celelalte firme de curățenie din capitală.

Decizia de a utiliza produse 100% ecologice

Produse de curatenie ecologice

,,Folosim aparatură modernă și ne axăm doar pe produse 100% ecologice. Pentru noi nu există jumătăți de măsură, motiv pentru care am ales soluții ecologice adaptate necesităților fiecărui client, dar care în același timp să nu afecteze mediul înconjurător. Așadar, decizia de a folosi astfel de produse de curățenie a venit de la sine, modul nostru de gândire fiind unul proiectat în viitor și atent la cele mai importante nevoi ale fiecărui individ.” a declarat un reprezentant Urgent Curat.

De-a lungul timpului, tot mai multe firme au ieșit în față pentru a promova un stil de viață sănătos și pentru a proteja mediul înconjurător, iar firma de curățenie Urgent Curat face parte din acea categorie de firme care pune pe primul loc nevoile clienților săi și abia apoi profitul. Așadar, nu a fost greu pentru echipa de profesionaliști să ia decizia de a utiliza produse de curățare care să fie blânde cu mediul și care să nu dăuneze în vreun fel.

,,Punem preț pe acest aspect deoarece considerăm că este responsabilitatea oricărei persoane, dar în special a unei firme, de a da un exemplu și de a atrage atenția asupra problemelor reale cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi.” a completat reprezentantul Urgent Curat. Exemplul lor este unul de aplaudat și reprezentanții sunt optimiști cu privire la ideea de a forma un set de așteptări pe care în scurt timp majoritatea firmelor de curățenie le vor depăși. În acest fel, nevoile mediului în care trăim vor prima și sectorul privat se va îndrepta treptat spre soluții durabile și ecologice.

Despre Urgent Curat

Urgent Curat este o firmă de curățenie care s-a făcut remarcată în cei 10 ani de experiență în domeniu prin profesionalismul și promptitudinea cu care duce la bun sfârșit fiecare nouă colaborare. Activează pe întreg teritoriul Bucureștiului și Ilfov și este recunoscută datorită pachetelor personalizate și prețurilor avantajoase pe care le prestează. Își desfășoară activitatea sub umbrela companiei Global Cleaning Solutions, înregistrată sub numărul J40/6230/2012, CUI: RO 30263874, pe Strada Sculptorilor nr. 46, Sectorul 6, București.

Date de contact
Telefon: 0756 821 812
E-mail: office@urgentcurat.com
Website: https://urgentcurat.com/