fbpx

Unior Tepid prezenta importanta la Raliul Sibiului 2013

Unior Tepid s-a aflat alaturi de campionii en-titre ai clasei 6 din CNR, echipajul 55 format din Adrian Drăgan si Valentin Bradateanu la startul Raliului Sibiului 2013, ce a marcat etapa a șaptea a Campionatului European de Raliuri (ERC) desfasurata intre 25 si 27 iulie. Participanti din acest sezon la clasa 3 pe o masina de concurs Subaru Impreza N15, Adrian Dragan si Valentin Bradateanu au revenit la Sibiu, dupa prezenta din anii trecuti, cu gandul de a obtine un rezultat bun. La finalul celor doua zile de concurs, cu probe ce au pus la incercare nu numai indemanarea pilotilor ci si fiabilitatea masinilor, echipajul Adrian Dragan/ Valentin Bradateanu a reusit un rezultat foarte bun, urcand pe locul 2 la clasa 3.
Adrian Dragan: ”In primul rand dorim sa-i multumim sponsorului nostru Unior Tepid, care ne-a sustinut in buna desfasurare a acestei etape. Prezenta alaturi de noi in parcul de service ne-a incantat atat pe noi, cat si pe fanii nostri si pe vizitatori, care au fost rasplatiti de catre Unior Tepid cu o multime de premii. Stiam ca Sibiul este o etapa dificila, anul trecut fiind obligati chiar sa abandonam la finalul primei zile de concurs. A fost un raliu greu, cu probe de concurs mult mai bine organizate si cu o participare numeroasa din partea pilotilor. Nu am fost menajati de caldura sau de praf, dar am reusit sa depasim si acest obstacol si am gasit echilibrul dintre viteza si siguranta. Obtinerea locului 2 la clasa 3 intr-o competitie ce a contat in ERC, este o reusita pentru noi si dorim ca pana la finalul etapelor din acest an sa reusim sa atingem podiumul. Multumim sponsorilor nostri care au fost alaturi de noi si la Sibiu.”
Unior Tepid a fost prezent in Piata Mare din Sibiu alaturi de echipajul Adrian Dragan si Valentin Bradateanu atat in parcul de service, unde a fost organizata o tombola 100% castigatoare pentru toti vizitatorii prezenti la stand, cat si la sesiunea de autografe sustinuta in fata Primariei, unde cei doi piloti au oferit sustinatorilor afise si vederi.
Unior Tepid are ca obiectiv dezvoltarea comunicarii catre service-urile auto prin informare despre produsele pe care le distribuie (intreaga gama de produse distribuite se afla in permanenta pe stoc) si consultanta de specialitate pentru service-urile care doresc sa achizitioneze programe integrate de scule profesionale.
Unior Tepid este membru fondator al Centrului National de Scule, retea de distributie care acopera intreg teritoriul Romaniei, cu livrare imediata din stoc a unei game complete de scule cu adresabilitate catre toate domeniile.

2013 Grandz Comunicare