Unican ofera reduceri de 18 la suta la mobilier de cea mai buna calitate

Cu ocazia aniversarii a 18 ani de activitate in domeniul proiectarii, comercializarii si montarii de mobila la comanda, compania Unican ofera clientilor sai reduceri avantajoase de -18% la toata gama de piese de mobilier realizate de specialistii firmei.

Luna aceasta, firma de mobila Unican sarbatoreste “majoratul”, asa ca a pregatit o multime de preturi promotionale ideale pentru persoanele care isi amenajeaza locuinta si care sunt in cautare de mobila de calitate, indiferent ca e vorba despre modele standard (fabricate in serie) sau de mobila la comanda. Fie ca se face referire la mobila de bucatarie moderna (cu un design minimalist) sau de mobilier clasic, de mobila pentru living in diverse culori vibrante, canapele si coltare extensibile sau fixe, mobila pentru dormitor, paturi, dressing-uri, precum si corpuri de iluminat si decoratiuni (tapet), toate acestea sunt disponibile la preturi de sarbatoare in perioada urmatoare.

Membra a Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania, compania Unican a reusit, incepand din anul 1998, sa castige increderea romanilor, si nu numai, datorita profesionalismului si seriozitatii cu care trateaza fiecare client in parte. In functie de preferintele, nevoile si bugetul acestora, expertii Unican gasesc solutii personalizate si adaptate cererilor, pentru ca asteptarile oamenilor sa fie depasite in permanenta.

Modelele de mobila realizate in atelierele Unican pot fi admirate si comandate intr-un mod simplu si rapid pe www.unican.ro, site-ul oficial al companiei, dar si in showroom-urile Unican din Bucuresti (Sos. Virturii, nr. 148-149 si Sos. Chitilei, nr. 52) si din Constanta (B-dul Tomis, nr. 391). Detalii suplimentare gasiti si la numarul de telefon 0744.320.577.