fbpx

Unde se pot folosi diverse scari interioare lemn si ce avantaje iti ofera?

Lemnul este un material natural deseori folosit pentru productia de scari interioare lemn, fiind totodata un material foarte bine cotat la nivel global.Indiferent de tipul spatiului de amenajat, elementele din lemn cu finisaje exceptionale nu trebuie sa lipseasca din decor. Pentru realizarea de scari interioare din lemn se foloseste doar materie prima de buna calitate. Acesta este prelucrat cu ajutorul uneltelor de inalta precizie pentru a se obtine treptele sau contratreptele.

Prin finisare, aspectul lemnului devine mai atragator si completeaza cat mai bine designul de interior.Finisarea scarilor imbunatateste aspectul estetic si ofera un plus de calitate si eleganta. O firma cu experienta este cea care iti poate asigura garantia unor prelucrari profesionale, dat fiind faptul ca detin echipamente complexe si pot finaliza cu brio orice proiect.Iata in ce incaperi isi gasesc intrebuintarea aceste scari interioare de lemn si care sunt modelele care se potrivesc cel mai bine:

-in spatiile publice

Scarile interioare din lemn se folosesc cu precadere in cladirile cu birouri si in orice alte cladiri in care se afla mai multe incaperi dispuse pe diferite nivele. In aceste spatii sunt des intalnite scarile simple sau duble, drepte sau curbe.

-in spatiile rezidentiale

Atat in vile, case cu mansarda, apartamente de bloc sau apartamente duplex dispuse la nivele diferite scarile interioare reprezinta elemente extrem de importante. In functie de preferinte, se poate opta pentru scarile curbe, in spirala, plutitoare, cu sau fara balustrada. Acestea pot fi inalte, scunde, late sau inguste.

Care sunt avantajele obtine prin utilizarea scarilor din lemn ?

-un plus de design

Designul scarilor interior, se alege in functie de cateva aspecte practice. O scara lata se pliaza perfect zonelor largi de intrare, iar una simpla se integreaza mult mai bine in spatiile mici.Inaltimea si numarul treptelor difera de la caz la caz. Treptele mai groase si mai putine definesc scarile de lungime mica iar cele mai mici si mai inguste se folosesc la scarile mai lungi.O scara curbata confera rafinament si o senzatie de eleganta si se folosesc in spatiile mai reduse, dar nu ofera prea mult confort. Aceasta trebuie sa fie prevazuta cu balustrade pentru a evita eventualele accidente.

-versatilitate si eleganta

Scarile din lemn sunt extrem de versatile, pentru ca prin metode moderne de prelucrare, lemnul poate lua forma dorita. Acestea nu trebuie sa incarce spatiul vizual ci sa ofere o eleganta aparte fiecarei incaperi.

-utilitatea

Scarile din lemn au o textura aparte si se integreaza foarte bine in toate stilurile de amenajare. Acestea sunt suple si flexibile si permit accesul chiar si in spatiile inguste.

-ambianta primitoare

Scarile din lemn ofera o senzatie de caldura si realizeaza o atmosfera prietenoasa. Finisarea scarilor face ca produsul obtinut sa se integreze mai bine stilului din interior. O scara rezistenta si cu un apect deosebit contribuie la creatiei unei ambiante placute.Accesati site-ul scaralemn.ro si depuneti o comanda de scari interioare lemn cu doar un singur click. Colaborati cu firma Stil Compact Design si bucurati-va din plin de rezultatele obtinute.