fbpx

Unde sa iti lasi masina in siguranta atunci cand pleci in concediu

Parcare termen lung Otopeni

Soferii care pana acum erau ingrijorati pentru autoturismele lor pe toata perioada in care plecau in concediu au la dispozitie o solutie excelenta: parcare pe termen lung Otopeni! Astfel, orice concediu va fi mult mai relaxant si mai odihnitor, iar cei care apeleaza la aceasta varianta vor sti ca si-au lasat masina in siguranta!

Uitati de locurile publice!

In lipsa unui spatiu special amenajat, majoritatea soferilor preferau pana acum sa-si lase masina in fata blocului sau pe marginea strazii atunci cand plecau in concediu. Din pacate, aceste variante reprezinta un adevarat risc, pentru ca in ultimii ani, nu putine sunt autoturismele care, lasate astfel, au fost gasite dupa cateva zile zgariate sau, si mai rau, avariate. Oricine are acces la ele, ceea ce face gasirea faptasilor destul de dificila, iar atunci cand soferii platesc sume frumoase pentru o masina, cu siguranta doresc sa evite situatii neplacute.

Unde se afla parcarea privata?

Pentru a facilita accesul la aeroport, Park4Fly a amenajat un spatiu la doar 800 de metri distanta de Aeroportul Otopeni, punand la dispozitia clientilor o zona supravegheata in permanenta. Serviciul de parcare Otopeni pe termen lung vine la pachet cu transferul gratuit pana la intrarea in Terminalul Plecari, pentru cand soferii urmeaza sa zboare, dar si transfer de la Terminalul Sosiri. De asemenea, reprezentantii Park4Fly se pot ocupa si de spalarea autoturismelor, la cerere si contra-cost. Astfel, soferii vor avea la intoarcere masina gata pregatita de drum!

Cat costa parcarea?

Conform site-ului https://park4fly.ro/, preturile difera in functie de perioada in care soferii au nevoie sa-si lase autovehiculele in parcare. Astfel, pentru un autoturism normal, pretul este de 36 de lei pe zi, pentru doua zile este de 29,70 pe zile, iar cand perioada creste la 3 zile, tariful ajunge la 19,8 lei pe zi. Cel mai mic pret il vor plati soferii care aleg sa-si lase masinile la Park4Fly peste 23 de zile, respectiv 9,9 lei pe zi.

Alegand sa-si lase masinile intr-o zona supravegheata, soferii evita situatii neplacute si, totodata, se asigura ca la intoarcerea din vacanta, nu vor fi nevoiti sa ia un taxi pana acasa. Uitati de locurile de parcare din fata blocului sau de pe marginea strazii!