Unde puteti face tratamente balneare in Romania?

Chiar daca sunteti obisnuiti sa mergeti la mare vara, pentru plaja e bine de stiut ca puteti profita de ea si iarna pentru ca are o multime de beneficii. Eforie Nord este a doua statiune ca marime a litoralului romanesc si este deschisa vizitatorilor tot timpul anului pentru faptul ca este o baza de tratament balnear, iar lucrul acesta atrage foarte multi turisti romani, dar si din strainatate oferindu-le tratamente moderne si cure folosind factorii naturali din zona. Daca va hotarati sa petreceti o vacanta dedicata relaxarii grabiti-va sa va rezervati o camera la pensiunea din Eforie Nord, La Mer unde aveti parte de cele mai bune servicii de cazare, masa si spatiu dedicate copiilor.

Cum va puteti ocupa timpul pe litoral? La Eforie Nord imbinati utilul cu placutul, tratati afectiunile de care suferiti si in acelasi timp va bucurati de cea mai frumoasa statiune de pe litoral, distractie si relaxare, sporturi nautice, locuri de joaca pentru copii, scufundari, golf, tenis si foarte multe magazine de unde va puteti innoi garderoba. Chiar daca nu este timpul potrivit pentru plaja va puteti bucura de alte activitati, rezervati o camera la vila din Eforie Nord La Mer cat mai devreme!

Bazele de tratament functioneaza pe tot timpul anului si trateaza afectiuni ca: reumatismul, bolile sistemului nervos periferic, tulburarile de circulatie, afectiuni dermatologice, obezitate, afectiuni respiratorii, sterilitate, rahitism, inclusiv proceduri de intretinere si tratamente de infrumusetare. Statiunea Eforie Nord ofera cazare tot timpul anului la vila LaMer.