Unde poti sa iti pui implanturi dentare la cel mai bun pret?

Elveto Dent este locul in care pacientii pot beneficia de implant dentar Bucuresti la cel mai bun pret. Implantul dentar este o procedura aparuta cu scopul de a imbunatati calitatea vietii si de a construi un zambet perfect. Prin implant sunt eliminate problemele generate de protezele totale sau partiale instabile si de disconfortul cauzat de acestea.

Implant dentar Bucuresti – din ce este compus implantul?

O piesa din titan special conceputa inlocuieste radacina dintelui. Aceasta piesa se prezinta sub forma de surub si este introdusa in os. Ulterior, peste acest bont protetic se va amplasa coronita, care poate fi confectionata din diverse materiale, in functie de optiunea aleasa de pacient. In clinica dentara Elveto Dent sunt oferite toate optiunile posibile, astfel incat pacientul sa aiba de unde sa aleaga cea mai buna solutie.

Avantajele oferite de implantul dentar

Plasarea unui implant dentar implica mai multe beneficii considerabile:

  • Tonusul muscular este imbunatatit;
  • Este imbunatatita densitatea oaselor;
  • Este asigurata o masticatie optima;
  • Nu este afectata pronuntia;
  • Nu genereaza disconfort;
  • Nu raneste gingiile, asa cum se intampla in cazul unei proteze;
  • Rezista foarte mult timp;
  • Se comporta exact ca un dinte natural.

Cine poate beneficia de interventie pentru plasarea unui implant dentar?

Implantul dentar este contraindicat persoanelor care au afectiuni cronice sau celor care nu au o calitate corespunzatoare a oaselor receptoare. Totodata, se tine cont si de modul in care sinusul maxilar este pozitionat. Toate aceste detalii vor fi constatate de catre medicul stomatolog in momentul in care are loc prima consultatie.

Implant dentar Bucuresti la cel mai bun pret | clinica dentara Elveto Dent

implant dentar Bucuresti

Acesta va examina complet cavitatea bucala, pentru a determina daca pot fi puse implanturi. Dupa investigatiile radiologice care vor arata exact daca osul are forma, cantitatea si calitatea necesare, se poate da un verdict final. Sunt si cazuri in care se aplica mai intai grefe pe os sau gingie sau in care este necesar ca osul sa fie remodelat.

Pacientii se pot informa despre toate detaliile de care au nevoie, accesand site-ul https://elveto-dent.ro/, loc in care pot afla mai multe despre procedurile oferite de aceasta clinica stomatologica. Elveto Dent este o clinica stomatologica moderna, in care toate procedurile sunt realizate utilizand cele mai moderne tehnologii din domeniu.