Unde poti folosi un tub neon fluorescent pentru iluminat?

Orice sursa de lumina care nu este suficient de puternica pune ochii la lucru mai mult decat trebuie mai ales daca lucrezi intr-un mediu unde detaliile fac diferenta intre un lucru bine facut si unul plin de defecte. Din acest motiv tubul neon se foloseste inca in foarte multe spatii pentru ca are o lumina definita, clara care te ajuta sa vezi detaliile fara sa-ti stresezi ochii. Un tub neon fluorescent are si alte avantaje printre care o durata mare de viata, lumina puternica parca special creata pentru spatii intinse si o modalitate usoara de folosire.

Proiectoarele bec economic au rolul de a proteja, de a infrumuseta, de a oferi distinctie unei case cu arhitectura deosebita, care merita pusa in valoare cu ajutorul luminii mai ales noaptea. Daca si tu simti ca ai beneficia de astfel de lumina alege niste proiectoare si monteaza-le chiar acum in curtea ta!

Dar, pentru ca orice casa moderna care doreste sa functioneze dupa principii actuale de consum minim si eficienta maxima trebuie sa foloseasca becurile cu led. In acest fel se reduce si consumul de becuri pe an, consumul de energie fiind la un minim posibil. Birourile, spatiile de productie si depozitare, hangarele, atelierele, salile de sport pot folosi un bec led 25W sau mai multe pentru un iluminat placut, suficient, cu consum redus si eficienta maxima. Exista si becuri de putere mai mica ce pot fi folosite in spatii mici precum bai, bucatarii, dormitoare si spatii de relaxare. Toate au insa la baza economia de resurse atat de importanta in zilele noastre.