fbpx

Unde-i pizza, nu-i tocmeală! Mănânci pizza la Iaşi până nu o să te mai laşi

Pizza este una dintre cele mai cunoscute preparate din lume. Fie că vorbim de celebrul Napoli, cosmopolitanul Paris sau nostalgicul Iaşi, pizza este inclusă în orice vizită pe care o faci. Nu îţi poţi imagina o călătorie fără pizza? Crezi că pizza e baza? Atunci de invităm să mănânci pizza în Iaşi.

Iaşul este un loc pe care merită să îl vizitezi, fotografiezi şi să îl imprimi în suflet în speranţa că îl vei mai vedea a doua oară. Iaşul este al doilea oraş ca număr de locuitori din România şi de curând, în 2019, a fost numit Capitala Istorică a României. Îngrădit de şapte coline, oraşul Iaşi a dat lumii mari nume care au rămas în istoria universală.

Mănânci pizza la Iaşi pentru că oraşul are cea mai bună pizza din Moldova

Făcând o paralelă temporară, la Iaşi au luat fiinţă multe dintre marele evenimentele istorice. La Iaşi s-a înfăptuit Marea Unire, eveniment care a condus la unificarea integrală a ţării. În Iaşi şi-a avut reşedinţa domnitorul Alexandru Ioan Cuza, dar şi marii scriitori Mihai Eminescu şi Ion Creangă. Cu o însemnătate istorică aparte, Iaşul este unul dintre motoarele economice ale României. Aflat într-o poziţionare geografică ce permite o călătorie prin Bucovina, Iaşul poate fi un refugiu de câteva zile pentru călătorii dornici de un moment de a se ‘raslaghi’ (reg. relaxare) după peripeţiile montante.

Cum călătorului îi şade bine cu drumul, iar hangiului cu ospitalitatea, nu se cade să pleci din Iaşi fără să mănânci o pizză aşa cum vezi doar în manualele de bucătărie din Napoli. Poţi încerca orice fel de pizza la restaurnantul Mamma Mia Restaurant & Catering, bucătarii şcoliţi îţi pot servi pizza de pui cu diverse ingrediente care oferă o experienţă culinară deosebită. Pentru cei care nu consuma carne, bucătarii restaurantului îţi pot servi diverse sortimente de pizza vegetariană.

NU, nu v-am uitat! Pentru pretenţioşi, pizza în Iaşi vă poate aduce o adevărată plăcere vizuală şi olfactivă. Pizza cu fructe de mare este un deliciu pentru cei care prefera un gust deosebit, unic şi elegant. Reţeta unei pizze este foarte simplă, dar ingredientul final este unul complex şi greu de găsit în alte zone din Iaşi. Dragostea cu care cheful face blatul, pune alimentele, este unicată şi o poţi găsi doar centrul Iaşului la Mamma Mia Restaurant & Catering.

Nu mănânci pizza la Iaşi, nu simţi în totalitate aerul Romei

Poreclit şi mica Romă datorită poziţionării pe cele şapte coline, Iaşul te aşteaptă împreună cu locuitorii care sunt vestiţi pentru ospitalitatea de care dau dovadă. Ieșenii din inima Moldovei împrumuta un pic din personalitatea vechiului răzeş, oamenii de bază în armata lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, oameni pe care domnitorul s-a bazat în momentele de restrişte ale ţării de pe malul Prutului.

În concluzie, hai în Iaşi să te bucuri de cele mai frumoase privelişti, cele mai simpatice femei şi, desigur, de cea mai bună pizza din oraș. Nu uita, de tine depinde călătoria în Iaşi, iar de noi Mamma Mia Restaurant & Catering, depinde bună voie şi distracţia culinară. Noi vrem să te facem să le spui tuturor prietenilor cu care o să te întâlneşti după experienţa culinară: ‘Ia’si iubeşte pizza de la Mamma Mia Restaurant & Catering”.

Călătorie plăcută şi gusturi deosebite!