fbpx

Unde ne relaxam in weekend?

Vrei sa pararesti orasul si totusi nu iti doresti sa mergi prea departe de casa? Da o fuga pana la mare! Chiar daca nu este sezon de plaja si de stat la soare, orasul Constanta este plin de surprize. Poti lua pranzul la o cherhana pentru a degusta preparate din peste si fructe de mare proaspete, poti face plimbari pe faleza, sau poti vizita acvariu, Muzeul de Istorie, Complexul muzeal de stiinte ale naturii sau unul din cele trei Mall-uri pentru a face cumparaturi. Alege pensiunea din Eforie Nord La Mer pentru a beneficia de reducerile de sezon.

Vrei sa vizitezi si imprejurimile? Nimic nu poate fi mai frumos decat zona Dobrogei, cu Complexul muzeal Tropaeum Traiani, pestera Sfantului Andrei, Manastirea Dervent, Cetatea Histria, rezervatiile naturale Cheile Dobrogei, herghelia de la Mangalia sau chiar podgoriile Murfatlar. Nu crezi ca este suficient? Atunci te invitam la o croaziera in Delta Dunarii cu pranz pescaresc inclus. Contacteaza pensiunea din Eforie Nord La Mer si vei afla toate detaliile.

Marea si orasul Constanta ne surprind intotdeauna cu cate ceva nou, de aceea esti invitat sa petreci un weekend special chiar si in extrasezon.