fbpx

Unde gasim obiecte bisericesti ieftine ?

Datorita dezvoltarii societatii azi obiectele bisericesti pot fi achizitionate cu usurinta direct pe internet, din magazinele online. Si ne referim chiar la obiecte religioase care provin din cele mai cunoscute tari crestin ortodoxe cu o experienta ravasitoare in arta bisericeasca.

E clar ca acum ceva timp astfel de obiecte bisericesti erau mai dificil de procurat. Era nevoie de cunostinte, de bani foarte multi, de timp pentru a cumpara obiecte de cult. Din fericire azi este mai usor sa gasim obiecte bisericesti realizate cu migala de calugari, maicute si mireni din dragoste pentru Dumnezeu.

Exista mai multe tipuri de obiecte bisericesti, iar unele din cele mai importante se regasesc in Altar, acolo unde intra doar preotii pentru a savarsi slujba (Sfanta Liturghie in fiecare duminica) si pentru a-l ruga pe Dumnezeu sa coboare sau Duhul Sfant peste neputintele, grijile si problemele tuturor credinciosilor. Cateva obiecte bisericesti importante pe care le regasim in Altar sunt Sfanta Masa pe care slujesc preotii, Chivotul, Sfanta Evanghelie (care contine Cuvantul Lui Dumnezeu si din care se citeste in fiecare duminica la Sfanta Liturghie), Crucea, sfesnicele, obiectele religioase necesare pentru botez sau cununie, precum si un clopotel mic care se foloseste pentru a anunta momentul impartasirii credinciosilor cu vin si paine sfintita, care reprezinta Trupul si Sangele Mantuitorului Iisus.

Avand in vedere ca din Sfanta Evanghelie preotii citesc , dar o si folosesc pentru a binecuvanta (momentul in care fac semnul Sfintei Cruci tinand carta in maini) putem spune ca ea este atat carte de cult, cat si obiect de cult. In numeroase biserici Evanghelia se aseaza la un moment dat pe un suport in fata altarului, iar credinciosii pot trece sa o atinga, sa se inchine si sa o sarute. Pentru Evanghelii in diverse dimensiuni si forme accesati acest site.

Pe langa Evanghielii si obiecte religioase care se utilizeaza in Sfantul Altar, in magazinul online veti mai gasi o multime de icoane, consumabile religioase si obiecte de cult: candelabre, mobilier, cadelnite, anafurier pentru asezarea anafurei pentru mireni, cristelnite, vase de aghiasma, racle si alte suporturi.

Majoritatea acestor obiecte bisericesti provin din Grecia, tara crestin ortodoxa cu una din cele mai semnificative traditii in materie de arta bisericeasca bizantina. Toate produsele beneficiaza de garantie si chiar de un certificat care le atesta calitatea. In plus, unele obiecte religioase si icoane se pot realiza si din argint masiv.

Cumparatorii de obiecte bisericesti pot fi atat mireni care cauta sa ofere un cadou crestin unei persoane dragi sau care doresc sa faca o donatie unei biserici, preotii si reprezentantii bisericilor, dar chiar si magazine care de desfacere care vand mai departe obiecte religioase sau care doresc o cantitate mai mare de produse. Indiferent de situatie, ne puteti contacta cu incredere pentru obiecte bisericesti la 0769.264.421