Unde gasesti sisteme de supraveghere video ?

Te-ai decis sa iti instalezi la firma pe care o administrezi sau chiar in locuinta ta, un sistem de supraveghere video? Inainte de a trece la treaba propriu-zisa este indicat sa va faceti un plan amanuntit pentru acest proces. In cazul in care aveti deja un sistem de supraveghere video si pachetul acestui sistem venit cu un anume tip de cablu, atunci nu mai este necesar sa alegeti.

Inainte de orice trebuie sa stabiliti cateva aspecte foarte clare, astfel incat sa fie totul foarte usor de realizat, iar rezultatul final sa fie calitativ. In primul rand trebuie sa alegeti modelul de cablu pentru procesul de montare.

In cazul in care aveti camere de supraveghere de tip analogic atunci aveti nevoie de doua conexiuni.

Aceste doua conexiuni video sunt: conexiuni video prin care semnalul video porneste de la camera la DVR si conexiuni de alimentare prin intermediul carora curentul electric porneste de la sursa de alimentare la camera. Conexiunile acestea doua va sunt extrem de necesare, indiferent de modelul de cablu.

Ulterior, o alta etapa in procesul de montaj pentru sisteme de supraveghere video este reprezentat de pozitia pe care o vor avea camerele de supraveghere. Aceste pozitii le alegeti in functie de zona pe care va doriti sa o supravegheati.

Pentru interior, camerele de supraveghere se monteaza pe colturile peretilor sau deasupra locului unde se afla camera de marcat etc. Atunci cand vorbim de camerele de supraveghere pentru exterior este indicat sa incercati sa le montati in locurile in care pot sa fie ferite de anumite conditii meteorologice extreme.

Un alt aspect destul de important ce trebuie luat in calcul este alegerea traseului folosit pentru cabluri. Cel mai bine este sa va ganditi din avans la traseele pe care doriti sa le urmeze cablurile camerelor video.


De asemenea, sursa de alimentare pentru sisteme de supraveghere video poate sa fie de diferite tipuri:

  1. Un sistem de alimentare comun pentru mai multe incaperi, dar care sa fie dotat cu amperi indeajuns ca sa poata sa acopere consumul pentru absolut toate incaperile.

  2. Un sistem de alimentare individual pentru fiecare incapere in parte care sa fie dotat cu amperi indeajuns pentru incaperea respectiva.

  3. Un sistem electronic care sa fie montat in interiorul unei cutii din metal pentru a asigura o protectie optima.

Daca v-ati gandit la toate aceste aspecte nu va ramane decat sa va decideti ce sistem de supraveghere video sa achizitionati. Magazinul online www.e-camere.ro va ofera o gama vasta de sisteme de supraveghere video la preturi accesibile pentru orice buget.

Aceste produse comercializate in cadrul acestui magazin online sunt echipamente profesionale, de inalta calitate care asigura securitatea incaperilor unde sunt montate. Cel mai important aspect este acela ca aceste sisteme de supraveghere video sunt insotite de garantie de 2 ani atat pentru produsele in sine cat si pentru montajul acestora. Siguranta casei tale sau a afacerii tale este pe maini bune!

Navigheaza pe acest site folosind butonul de search si alege varianta cea mai potrivita pentru nevoile tale. Poti comanda simplu si rapid prin crearea unui cont cu care sa te autentifici pe site.