fbpx

Unde gasesti cele mai bune case de marcat?

case_de_marcat_criasoft

Afacerea ta are nevoie de o casa de marcat si nu intelegi care sunt diferentele intre diferitele produse din aceasta gama si care se potrivesc cel mai bine cu necesitatile tale de afaceri si fiscalizare?

In colaborare cu specialistii companiei Cria Soft gasesti cele mai bune solutii. Acestia sunt experti in tehnica fiscala si detin in portofoliu o serie de produse necesare oricarui business care isi doreste sa activeze in legalitate, respectand cele mai noi standarde impuse de domeniul fiscalitatii nationale.

Compania Cria Soft detine un catalago important cu produse precum: case de marcat, sertare de bani, accesorii si role termice, imprimante fiscale, imprimante termice, sisteme POS si Soft, cititoare de coduri de bare, cantare.

Pentru a alege case de marcat la un pret accesibil este important sa apelati un distribuitor de incredere. Casele de marcat comercializate de Cria Soft au fost achizitionate de nume mari din toate ramurile afacerilor de pe piata, iar calitatea si performanta acestora este incontestabila.

Acestia si-au propus ca produsele lor sa nu aiba erori de functionare si sa nu fie necesara schimbarea lor dupa un anume timp de functionare. In plus, casele de marcat comercializate de Cria Soft sunt in conformitate cu normele legale, respectand in totalitate prevederile si normele de aplicare.

Casele de marcat functioneaza usor, fiind moderne, iar tranzactiile se produc rapid pentru a nu se pierde timp. Un alt avantaj al caselor de marcat de la Cria Soft este pretul. Sunt ieftine, iar acest lucru incurajeaza utilizarea unor produse calitative pentru toate tipurile de afaceri, indiferent de talia acestoa (mici, medii, mari).

Un model dedicat performantei fiscale: casa de marcat Datecs DP150

Acesta are tastatura in limba romana, un meniu prietenos pentru a fi utilizat cu usurinta. Casa de marcat are incorporat un modem de comunicatie, PIN PAD pentru a fi conectat la orice dispozitiv de acceptare a cardurilor bancare DATECS. Poate fi cumparat pe alb sau pe negru.

A doua casa de marcat disponibila este Datecs WP50, model portabil cu acumulator. Acesta prezinta interfete multiple, cu un meniu usor de folosit, in limba romana. Are o memorie fiscala de 2500 de rapoarte de inchidere zilnica, viteza de tiparire 12 linii pe secunda, comunicare cu PC si 9 moduri de functionare: vanzari, rapoarte x, rapoarte fiscale, programare, rap.info AMEF, conexiune PC, service, teste si jurnal electronic.

Cria Soft iti recomanda: casa de marcat Datecs DP25

Acest model are baterie interna cu ceas si calendar. Ii este asigurata functionarea pentru 90 de zile dupa decuplarea acesteia de la sursa de curent. Are imprimare grafica ca si celelalte, ecran operator LCD, ecran client, si memory card de 16 GB pentru jurnalul electronic. Comunicarea cu PC-ul se face printr-un modem incorporat.

Casa de marcat Datecs WP500 cu interfete multiple

Acest model are modem de comunicatie incorporat, taste programabile pentru vanzarea directa de articole. Permite orice timp de plata, prezinta 9 moduri de functionare, ecran operator si ecran client LCD, baterie interna cu ceas si calendar. Poti adauga diverse dispozitive suplimentare: modem GSM/GPRS, LAN, port sertar numerar, USB, RS-232C, la fel ca si la anterioarele.

Cria Soft ofere case de marcat de calitate, la preturi accesibile in vederea dezvoltarii afacerii tale. Daca iti doresti un partener de incredere pentru case de marcat acceseaza magazinul online https://tehnicafiscala.ro/ locul prin care poti accesa servicii profesionale de consultanta asigurate de cel mai important furnizor de echipamente moderne menite sa te ajute sa-ti simplifice procesul de fiscalizare.