Unde apelezi cand ai nevoie de elemente de caroserie?

Daca ai o masina si ai nevoie de elemente si accesorii de caroserie, la cine ai apela, pentru a fi sigur ca primesti ceva de calitate, in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret? Din multitudinea de oferte online si nu numai, va recomandam Secco Center. Un loc unde veti gasi absolut orice aveti nevoie.

Inca din anul 2012, Secco Center ofera o gama variata de elemente de caroserie si accesorii pentru caroserie, atat originale cat si aftermarket. Pana la a afla detaliat ce ofera Secco Center, este important sa clarificam de la inceput care este diferenta intre elementele originale si cele aftermarket, pentru clienii care vor sa stie ce vor achizitiona.

Vom distinge intre Original Equipment (Genuine) sau OE, care inseamna piesa originala pe care producatorul a folosit-o cand masina a iesit din fabrica. Aceasta piesa mai poate fi fabricata, de un furnizor, care sub conditiile unui contract, va produce piesa special si exclusiv pentru acel model de masina.

Original Equipment Manufacturer (OEM) este denumirea data unei piese originale montate pe un vehicul de catre producatorul acesteia. Producatorul are dreptul de a fabrica aceeasi piesa original, sa ii stanteze logo-ul sau si sa o ambaleze in propriul amabalaj. Cei neavizati vor face cu usurinta confuzie intre producatorul marcii de vehicul si producatorul componentelor.

Aftermarket este denumirea data pieselor care nu sunt originale, dar care sunt comercializate numai dupa ce au fost omologate si certificate de organismele internationale ca ofera un nivel de siguranta ridicat si garantat. Piesele aftermarket, denumite si de calitate echivalenta, sunt identice din punct de vedere al parametrilor, caracteristicilor si standardelor cu cele originale, au aceeasi calitate si se potrivesc atunci cand sunt instalate pe vehicul.

Avantajul achizitionarii de piese aftermarket este acela al pretului mai avantajos, motiv pentru care pot fi vandute atat de reprezentante cat si de distribuitoriii independenti.

Asadar, de ce sa alegem Secco Center? In afara de experienta acumulata, Secco Center colaboreaza cu furnizori importanti din tara, pentru a oferi clientilor produse si preturi competitive. Piesele furnizate vor fi insotite de factura, garantie si se pot returna in 14 zile lucratoare.

Secco Center este locul ideal pentru clientii care doresc sa achizitioneze piese la cele mai inalte standarde, unde vor beneficia de asistenta tehnica de specialitate iar operatorii call center ii vor ajuta sa aleaga si sa comande piesa dorita, astfel incat, situatiile in care apar deteriorari ale vehiculelor lor, sa aiba un final fericit.