fbpx

Una Brickell Residences – Turnul de apartamente lux ce impun un nou standard de viata in Brickell, Miami – Florida

Un nou proiect rezidential de lux, turnul cu 47 de etaje Una Brickell Residence realizat de catre Adrian Smith și Gordon Gill Architecture, se impune grandios in inima orasului Miami. Proiectul prevede 135 de apartamente cu un design elegant, modern, cu doua pana la cinci dormitoare.

Recunoscuta instantaneu dupa silueta dramatica, curbata, arhitectura cladirii Una Brickell Residences a fost inspirata de forma eleganta a iahturilor de lux.

La Una Residences, privelistile incredibile sunt cheia, toate apartamentele avand vedere fie spre ocean, Cheile Biscayne catre Est, Coral Gables spre Vest si centrul orasului Miami la nord. Turnul este situat intr-un cartier rezidential linistit si idilic, cu o multitudine de destinatii culinare, culturale si de shoping, plus o multime de optiuni pentru distractie si relaxare.

Acces privat cu liftul la fiecare apartament, bucatarii cu dotari Gaggenau, dormitoare principale dotate cu bai separate “pentru ea si pentru el”, camere utilitare, terase superbe cu usi de sticla de la podea pana la tavan pentru o vedere neobstructionata a imprejurimilor, sunt doar cateva dintre caracteristicile de care beneficiaza fiecare resedinta de la Una Residence. Fiecare finisaj este inspirat de interiorul iahturilor, aducand un plus de eleganta si confort camerelor, celebrand in acelasi timp placerii vietii accesibile in golf.

Facilitatile la Una Residence includ un centru spa si fitness, trei piscine, un salon de infrumusetare, un cinematograf, un loc de joaca pentru copii, restaurant, parc pentru animale si un port privat.

Una Residence include si trei niveluri de parcare subterana.