fbpx

Un tricou cu imaginea familiei tale

Ce poti face sa ai tot timpul familia aproape? Avem noi o super idee pentru tine. Si nu te ajutam doar cu asta, dar iti propunem si alte idei grozave. Chiar daca nu ai auzit inca de noi, Greenfish este o companie de familie, ce personalizeaza obiecte precum tricouri, cani, sepci, brelocuri si multe altele, special pentru zilele speciale din viata ta sau pentru evenimente importante. Daca iti doresti sa fii vizibil, sa fii original, sa nu ai concurenta imbraca-te cu totul si cu totul special. Alege sa iti creezi singur propria ta garderoba, pentru fiecare sezon in parte. Iti poti personaliza tricoul cu imagina preferata a ta, a familiei sau a prietenilor tai, fie ca este imagine sau si text, sau poti alege unul din tricourile imprimate din bumbac 100%, disponibile pe site.

O imagine cu familia ta, aproape de suflet! Nimic nu este mai frumos decat sa ai familia aproape de tine, chiar si o poza este binevenita atunci cand iti este dor sau cand vrei sa ii porti langa tine mereu. Greenfish iti personalizeaza tricoul cu poza ta preferata si il livreaza in aceeasi zi catre tine. Iti cream grafica, imprimam tot ce ne trimiti tu, coloram frumos si special exact asa cum iti doresti si ambalam frumos atat pentru a oferi cadou cat si a-l pune direct pe tine.

Recomandarea noastra este sa treci prin revista tot site-ul nostru si apoi sa te decizi daca alegi ceva gandit si conturat de noi sau vrei ceva cu totul si cu totul special pe care noi sa ti-l facem de la zero. Tricourile personalizate pentru familie, de pe site-ul nostru le gasesti in 2 culori si toate marimile disponibile atat pentru femei, barbati cat si copii/bebelusi.