fbpx

Un teren de sport în curtea casei este mai ieftin decât o vacanţa de familie

Schimbaţi ceva anul asta şi oferiţi-le altceva celor dragi: un teren de sport de care vă puteţi bucura împreună zeci de ani de acum încolo.

Vara se apropie repede şi mulţi oameni obişnuiesc să se gândească deja la concediul de vară, să părăsească oraşul pentru o vacanţă bine meritată. Deşi o vacanţă de familie poate fi distractivă, de cele mai multe ori poate fi stresantă şi costisitoare. Până la sfârşitul vacanţei de două săptămâni, copiii vor fi obosiţi şi contul dumneavoastră bancar gol.
Este adevărat, rămâneţi cu amintiri frumoase. Dar ce spuneţi dacă anul acesta investiţi în ceva mai durabil? În ceva de care vă puteti bucura nu doar o săptămână, două, cât ţine vacanţa?
Un teren de sport în curtea casei. Aşa-i că sună tentant?

An de an, familiile care dispun de o curte cu un teren sportiv, fie că este vorba de un teren de baschet, de teren de tenis sau de orice alt aport, se bucură de distracţia zilelor şi vacanţei de vară, fără să părăsească curtea casei.

Pentru aproximativ acelaşi preţ ca o vacanţă de două săptămâni cu familia dumneavoastră, aţi putea instala un teren de joc mulţi-sport în curtea casei. Imaginaţi-vă plăcerea copiilor în timp ce vă bucuraţi de timpul de calitate împreună, cu jocuri şi concursuri pe care le puteţi organiza atât în familie, dar şi cu prietenii apropiaţi.

Pe de altă parte, aţi putea fi înghesuiţi într-o companie aeriană la clasa economică, ascultându-vă copiii ce care se plâng ore întregi. Imaginaţi-vă de câte ori va trebui să cereţi scuze pasagerilor ale căror scaun fiul dumneavoastră continuă să-l lovească. Şi nu aţi ajuns nici măcar la hotel.
Ştim, vacanţele cu copiii sunt destul de obositoare, tocmai de aceea, anul acesta vă propunem altceva.

Un dezavantaj la o vacanţă de familie este că se întâmplă o dată pe an. Preţul pe care îl plătiţi pentru a obţine fotografii de familie în locaţii tropicale este imens. Cu un teren sportiv, plata este mai uşor de gestionat. Este doar o taxă unică.
După instalarea terenului de sport în curtea casei, nu trebuie să cheltuiţi bani în întreţinerea acestuia an după an. Cu o vacanţă de familie, veţi cheltui sume mari de bani, în fiecare an, până când veţi lua în cele din urmă decizia de a investi într-un teren de sport.

Creaţi amintiri minunate cu familia dumneavoastră
În loc să vă petreceţi vara într-o destinaţie de vacanţă, petreceţi-vă fiecare zi în curtea dumneavoastră, cu familia, creând amintiri de durată pe miniterenul de sport.