fbpx

Un nou univers Exotique isi deschide portile

Miercuri, 27 martie 2013, Exotique deschide un nou ShowRoom, in Bucuresti, pe soseaua Pipera-Tunari, la numarul 40B. In acest nou spatiu de prezentare, piesele de mobilier, obiectele decorative, corpurile de iluminat, obiectele de arta si diferitele accesorii va invita la o minunata evadare spre nebanuite lumi de liniste si visare.

In noul ShowRoom Exotique veti gasi, fara indoiala, acele obiecte si piese de mobilier ce pot aduce in casa dumneavoastra farmecul dorit. Exotique propune un concept original ce consta intr-o abordare eclectica a unui interior in care se intrepatrund si se completeaza reciproc piese de mobilier, accesorii si corpuri de iluminat de pe trei continente (Europa, Asia si Africa).

Deschiderea oficiala a ShowRoom-ului Exotique din soseaua Pipera-Tunari, numarul 40B, va avea loc miercuri, 27 martie 2013, la orele 17.00, in cadrul unui eveniment special. Echipa Exotique va da intalnire la un cocktail cu surprize, printre care si o tombola cu un premiu constand intr-un curs gratuit in valoare de 500 euro, acordat de Cristina Groza, singurul maestru Feng Shui din Romania acreditat international.