UN NOU SEZON SI O NOUA ORIENTARE MUZICALA PENTRU ZEBBRA CLUB

28 septembrie 2011

Odata cu venirea toamnei Zebbra Club Bucuresti revine in viata de noapte a bucurestenilor cu o noua abordare in ceea ce priveste programul muzical. Incepand din aceasta toamna, va invitam la superpetreceri, cu recitaluri live ale trupelor romanesti si straine invitate.
Seria cantarilor incepe joi 29 septembrie 2011, orele 23.00, cand Mihai Margineanu si bandul lui vin in Zebbra Club sa incinga atmosfera. Celebrul "rapsod" vine sa incante audienta cu textele lui necenzurate, pline de farmec si autenticitate, aparent misogine, dar in esenta pline de dragoste…de viata.
Vineri 30 septembrie Trupa ASHA este asteptata tot la orele 23.00. Ce va vor auzi urechile: cover-uri, dar si cantece proprii intr-o atmosfera relaxanta.
Ingredinetele pentru un weekend reusit va sunt la indemana – muzica buna, bauturi pentru toate gusturile si o atmosfera excelenta, asa cum numai la Zebbra Club poate fi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram