Un nou sezon la Taj Restaurant debuteaza Sambata 4 Octombrie

Sunday Brunch este in Bucuresti cel mai popular concept All You Can Eat, abordare pe care Taj Restaurant a lTaj Restaurant va invita in noul sezon sa descoperiti o bucatarie indiana, deschisa, inventiva si creativa, intr-un ambient calm si rafinat in acelasi timp. Surpriza sezonului va fi Chilly Night – Late Dinning with Taj Band, o experienta extraordinara presarata cu momente de muzica live, degustari de vinuri rafinate, care va preceda noptile de clubbing din Bucuresti.
ansat-o special pentru a va condimenta zilele de duminica cand, cu doar 65 lei, in intervalul 12:00-16:00, puteti degusta aproximativ 20 de preparate cu specific indian. Bineinteles desertul, vinul si apa vor continua sa se aseze la masa dumneavoastra din partea casei.
Noul sezon nu se rezuma, insa, doar la ce v-am impartasit pana acum, pentru ca anul acesta sarbatorim 12 ani de existenta, precum si Diwali, Festivalul Luminilor. De asemenea, oricat am fi cu sufletul si gandul la India, nu putem sa negam influentele occidentale, motiv pentru care vom sarbatori si Halloween, dar in stilul caracteristic Taj Restaurant.
Taj Restaurant reprezinta de 12 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 12 ani de arome si ritmuri exotice, castigand in ultimii doi ani titlul de “Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti”, decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.