Un nou magazin online auto in domeniul pieselor de schimb din Romania

23 martie 2012

A fost lansat site-ul lumea-auto.ro intr-un format interactiv, usor accesibil si prietenos, menit sa usureze foarte mult achizitionarea de piese auto online. Magazinul virtual se prezinta intr-un format modern cu sectiuni si servicii interactive pentru o navigare mai usoara, o informare completa si un grad ridicat de interactivitate cu utilizatorii.

Platforma se impune cu imbunatatiri majore fata de concurenta, atat ca solutii tehnice inovatoare cat si ca aspect. Mai mult decat atat, magazinul contine promotii si reduceri tip Happy Hour [ o noutate in domeniu pe piata romaneasca]. Interactivitatea platformei online este pusa in valoare de modulul de cautare foarte rapid tinand cont ca magazinul contine peste un milion de repere pentru toate marcile si modelele. Usurinta prin care clientii pot identifica si comanda un produs constituie unul din principalele puncte forte ale site-ului alaturi de posibilitatea unui dialog usor de realizat cu echipa de vanzari si/sau support.
Pe langa zona de comert online, utilizatorii au la dispozitie informatii actualizate cu privire la noutatile din zona auto, lansari, saloane auto etc.

In concluzie, lumea-auto.ro ofera iubitorilor auto o gama impresionanta de piese auto noi la preturi exceptionale, un site usor de utilizat care sa-i scuteasca de frustrarile problemelor de natura tehnica ale magazinelor online standard din in piata auto actuala.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram