fbpx

Un nou magazin ETIC s a deschis in Sun Plaza

Cu doar doua saptamani inainte de lansarea oficiala a noilor colectii de primavara-vara, Sun Plaza Shopping Center a adaugat in portofoliu un nou magazin de imbracaminte dedicat femeilor, ETIC.
Pentru a oferi clientelor sale o experienta mereu noua de shopping, la Sun Plaza s-a deschis de curand cel de-al zecelea magazin al retailerului romanesc ce se afla la etajul 1 al centrului comercial.
Publicul feminin poate gasi in magazinul ETIC rochii elegante, camasi rafinate si sacouri moderne, articole de vestimentatie ce alcatuiesc tinuta perfecta pentru birou. Frumusetea feminina este pusa in evidenta si prin tinutele casual, ce cuprind bluze supradimensionate cu umerii lasati, tricotaje usoare realizate din fibre variate si intr-un amestec de culori, blugi cu croiala moderna si sacouri cu aplicatii subtile.
Cu o traditie de 15 ani pe piata romaneasca, ETIC le asteapta pe vizitatoarele Sun Plaza cu materiale de calitate, modele in trend si un pret corect. De la piesele basic, la tinutele clasice, office, pana la cele cool, tineresti, in ton cu noile tendinte, doamnele si domisoarele vor gasi cu siguranta produse pe plac, la un pret accesibil.