fbpx

Un meșter adevărat apelează la INGCO pentru unelte electrice calitative

scule electrice INGCO

Te-ai apucat de un proiect solicitant la tine acasă și ai realizat că nu ai uneltele necesare? INGCO îți sare în ajutor! Ei îți oferă scule electrice la niște prețuri pe care îți va fi imposibil să le refuzi. Produsele lor sunt de o calitate net superioară și facă exact ceea ce promit: te ajută să îți termin proiectele la timp și cu un efort minim.

            Cel mai bun prieten al meșterilor de pretutindeni este INGCO. Această firmă este prezentă în peste 180 de țări. Vând scule electrice de la bormașină și până la fierăstraie electrice. Și nu numai că vând aceste scule, ci le vând pe cele mai bune. Având atâta experiență și lucrând cu atât de mulți oameni, ei știu ce înseamnă calitatea.

Cele mai populare scule electrice le găsești la INGCO

            La INGCO nu doar calitatea primează, ci și cantitatea. La ei găsești produse foarte bune, dar și produse diverse, pentru diferitele proiecte de care te-ai apucat. Din acest punct de vedere, firma este una pe care toți clienții care au apelat la ea, o apreciază.

Fie că este vorba de interiorul sau de exteriorul casei, cu INGCO poți să repari sau să construiești orice îți dorești. De la baterea unui cui și până la crearea de mobilă, niciun proiect nu va fi prea intimidant pentru produsele de la INGCO.

 1. oberfreze
 2. picammer
 3. flexuri unghiulare eletrice
 4. polizoare
 5. rindele electrice
 6. șlefuitoare electrice
 7. trimmer electric
 8. ciocan lipit electric
 9. fierăstraie electrice
 10. mașină de tăiat beton și asfalt
 11. mașini electrice de tuns iarba

Acestea sunt doar câteva dintre uneltele de care poți beneficia dacă apelezi la INGCO. Specialiștii firmei au ales cele mai bune produse din toate punctele de vedere. Acestea sunt ușor de folosit datorită designului lor. Pe deasupra, sunt și extrem de eficiente. Vei salva mult timp și mulți bani dacă te decizi să le folosești.

Bormașina, cea mai bună sculă electrică care te poate ajuta în proiectele tale de meșter

            Bormașina este o unealtă fără de care un meșter adevărat nu poate trăi. Nu contează dacă este vorba de o bormașină cu acumulator sau de una cu cablu. Trebuie neapărat să ai cel puțin una, dacă nu, chiar mai mute. Cu o bormașină poți repara diverse lucruri prin casă, poți găuri pereți mult mai ușor și multe altele.

            Aceasta este o sculă electrică de bază, pe care dacă nu o ai, proiectele tale vor fi limitate. Din fericire, INGCO vinde o varietate imensă de bormașini. Ei vând bormașini cu acumulator, cu cablu, cu percuție, de impact și așa mai departe. Uite și o listă, împreună cu prețurile bormașinilor de la INGCO:

 • Bormașină 1100W cu Impact: 310 lei
 • Bormașină 280W cu Cablu 4m: 165 lei
 • Bormașină 680W 13mm: 189,50 lei
 • Bormașină 750W cu Impact: 225 lei
 • Bormașină 650W cu Impact: 159,50
 • Bormașină 850W cu Impact si Mandrina de Metal: 255 lei

Fiecare bormașină are caracteristica ei. Pe site-ul INGCO, vei găsi toate caracteristicile pe care aceste bormașini le au. INGCO nu a glumit când a zis că e cea mai serioasă firmă de pe piață la ora actuală.

Descoperă ce înseamnă o firmă cu adevărat serioasă

            Seriozitatea nu este singura calitate pe care INGCO o are. Ei sunt și profesioniști. La ei nu vei găsi scule de care să fii nemulțumit. Firma știe de ce au nevoie meșterii. Ei nu se joacă atunci când vine vorba de clienții firmei. Ea dorește să le ofere tot ce este mai bun cu putință.

            Uneltele și accesoriile de înaltă calitate pe carele vinde INGCO au trecut prin foarte multe controale și verificări riguroase. S-a dovedit astfel că produsele lor sunt grozave atât din punct de vedere al eficienței, cât și al designului și al ergonomiei.

            Toate produsele de la INGCO au fost create pentru a-ți face viața mai ușoară. Ele îmbunătățesc calitatea lucrărilor pe care le ai și oferă posibilitatea de a le termina în timp util.

Apelează la cei mai buni atunci când vine vorba de scule și unelte electrice

            Calitatea și eficiența uneltelor de la INGCO sunt de necontestat. Dacă vrei să te convingi și tu, poți plasa o comandă pe ingco.ro.