Un loc minunat de pe litoralul romanesc

Nu e de mirare ca multi romani prefera sa paraseasca granitele si sa mearga pe litoralul altor tari, in Romania totul este supraevaluat, incepand de la preturi pana la servicii si conditii pe plaja. Multi hotelieri se rezuma la a oferi oamenilor un pat si un acoperis deasupra capului, asta la un pret exorbitant. Afla ca nu se intampla lucrul acesta si la pensiunea din Eforie Nord, La Mer, un loc unde iti vei dori sa revi atat in plin sezon cat si la sfarsit de vara si nu doar pentru plaja, ci si pentru ospitalitatea si conditiile pe care le ofera.

La Mer atat in vacanta cat si pentru ocaziile speciale din viata ta! Vara este o placere sa vizitezi vila din Eforie Nord, La Mer, o cazare aproape de plaja, cu priveliste minunata si o multime de facilitate atat in incinta cat si pe plaja din apropiere. Beneficiezi de un sezlong gratuit pe plaja privata, loc de joaca pentru cei mici, o cafenea intima pentru a-ti savura cafeaua dimineata si un restaurant perfect pentru mic dejun, pranz sau cina sau poti opta pentru varianta unei petreceri private la o locatie extraordinara, pe malul marii.

Cazarea in regim hotelier Eforie pe care La Mer o ofera este excelenta pentru ca nu se face rabat de la calitate, siguranta si in special igiena. Atat copiii cat si adultii se vor putea bucura de activitati diverse atat in interiorul vilei, cat si in apropiere.