fbpx

Un copil a primit tratament dentar gratuit timp de 2 ani în cadrul campaniei “Constituția Zâmbetului”

În cadrul campaniei “Constituția Zâmbetului” demarată de Clinica Dr. Melnic în parteneriat cu prezentatoarea RTV, Cristina Herea, un copil a primit tratament dentar gratuit timp de 2 ani.
“La începutul campaniei ne-a vizitat un băiețel de 11 ani. După un consult stomatologic amănunțit, ne-am dat seama că acesta are nevoie de un aparat dentar. În prima etapă vom face multiple tratamente pregătitoare, după care îi vom pune un aparat ortodontic. Faptul că dinții au o dispunere anormală pe cele două arcade dentare are drept consecință atât neplăceri de ordin estetic, cât și probleme de masticație, igienă și defecte la nivelul smalțului. Purtarea unui aparat dentar și, implicit, tratametele dentare care succed reprezintă o necesitate în aceste cazuri. De aceea, acest băiețel va avea timp de 2 ani tratament dentar gratuit. Vom urmări periodic evoluția dentiției și cum se va ajusta aceasta cu ajutorul aparatului. Prin această campanie ajutăm copiii mai puțini norocoși să aibă un zâmbet frumos, o dantură sănătoasă și o igienă dentară corectă. Copiii vor primi gratuit tratamente dentare în cele mai bune condiții dar și educație medicală pentru a ști cum să-și păstreze dantura sănătoasă”, spune Dr. Ion Melnic, specialist în chirurgie dento-alveolară și coordonator al Clinicii Dr. Melnic.
Din dorința de a oferi tratamente stomatologice copiilor cu posibilități materiale reduse, a luat naștere campania socială “Constituția Zâmbetului”. Inițiată de Clinica Dr. Melnic în parteneriat cu prezentatoarea RTV, Cristina Herea, campania se derulează în perioada 8 septembrie – 15 decembrie 2014. Prin această campanie se urmărește sublinierea importanței unei danturi sănătoase pentru o viața bună, campania având drept scop prevenirea și tratarea problemelor dentare ale copiilor cu posibilități materiale reduse.
Beneficiarii campaniei sunt copiii din orfelinate, apartamente sociale sau care provin din familii defavorizate, cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani. Tratamentele stomatologice din cadrul campaniei “Constituția Zâmbetului” vin în completarea tratamentelor gratuite oferite de către stat copiilor din centrele de plasament.
***
Despre Clinica Dr. Melnic
Clinica Dr. Melnic a fost înființată în anul 2012 și cuprinde servicii de radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondonție, ortodonție, estetică dentară. Echipa este formată dintr-un specialist în chirurgie dento-alveolară, trei medici stomatologi, un specialist în parodontologie, unul în edodonție, unul în ortodonție, un tehnician dentar și trei asistente. Clinca Dr. Melnic se adresează atât pacienților din țară cât și din străinătate pentru servicii de stomatologie de înaltă calitate, adresate atât adulților cât și copiilor.
Localizată în apropierea stației de metrou Dristor 2, Clinica Dr. Melnic stabilește cele mai noi standarde de calitate în tratamentul dentar modern, folosește cele mai complete tehnici estetico-dentare și ȋmbină calitatea și siguranța serviciilor oferite. Clinica oferă pacienților săi servicii stomatologice moderne prin materiale de top, aparatură și echipamente de ultimă generație, acordând o atenție deosebită sterilizării și dezinfecției. Clinica Dr. Melnic își defășoară activitatea pe 2 etaje și un total de peste 200 metri pătrați. În acest spațiu sunt amenajate 2 săli de așteptare, 4 săli de tratament, dintre care una este destinată tratamentelor chirurgicale și alta consultațiilor și tratamentelor de urgență, cabinet de sterilizare, sală de radiografie și laborator de tehnică dentară.
Clinica Dr. Melnic a avut anul trecut o cifră de afaceri în valoare de 515.000 lei, iar Dr. Melnic (coordonatorul clinicii) estimează pentru anul 2014 o creștere de cel puțin 20% a cifrei de afaceri. Segmentul pacienților străini a reprezentat circa 15-20% din totalul încasărilor de anul trecut. În primul trimestru al acestui an, clinica a înregistrat o cifră de afaceri de 200.000 de lei, în creștere cu aproximativ 10% față de intervalul similar al anului trecut.
Pentru mai multe informații, vizitați site-ul oficial Clinica Dr. Melnic și pagina de Facebook Clinca Dr. Melnic.