fbpx

Un cadou pentru barbati cu suflet gasesti doar in magazinele ARIKI

Daca, in cazul femeilor, alegerea unui cadou nu mai reprezinta chiar un lucru foarte complicat in ziua de azi, cand vine vorba de a cauta un cadou pentru barbati, lucrurile se complica. Ce ii putem lua unui barbat? Care ar fi cadoul ideal? Uneori este greu chiar si pentru barbati sa aleaga un cadou pentru vreun prieten de-al lor.

O bijuterie poate reprezenta un cadou pentru barbati perfect

Accesoriile devin din ce in ce mai purtate de catre barbati, iar acestia se bucura de fiecare data cand primesc drept cadou pentru barbati o bijuterie de la Ariki sau un accesoriu deosebit. De aceea, daca ai nevoie de un cadou pentru barbati, care sa fie cu totul si cu totul special, intra la ARIKI si cauta cele mai frumoase bijuterii pentru a le oferi in dar unei persoane dragi.

Ariki – bijuterii cu suflet pentru barbati

La ARIKI gasesti cele mai frumoase si mai deosebite cadouri pentru barbati. Fie ca ai nevoie de ceva special pentru un barbat elegant si rafinat, fie ca iti trebuie un cadou deosebit pentru un barbat modern si dinamic, aici este locul potrivit in care cu siguranta vei gasi un cadou pentru barbati ideal oriarui tip de domn. In plus, fiecare cadou Ariki vine intr-un ambalaj special, elegant si personalizat, pentru ca persoana careia i-l vei oferi sa se bucure din plin de placerea de a descoperi surpriza din interiorul cutiei personalizate.

Cadou pentru barbatii moderni, aventurosi

Cei care iubesc aventura vor indragi cu siguranta acele de cravata sau butonii cu piatra din Paua Shell. Acestea sunt realizate din aliaj fara nickel placat cu aur galben de 22 de K. Paua Shell este o scoica speciala, foarte rara, ce se gaseste doar pe tarmurile salbatice din Noua Zeelanda. Se particularizeaza prin culorile sale naturale foarte speciale, avand irizatii albastre si verzi care se imbina armonios in nuante oceanice. Mai poti alege ca si cadouri si aceleasi bijuterii, dar accesorizate cu Mother of Pearl, o scoica la fel de rara, care simbolizeaza prestigiul, rangul si bogatia.