fbpx

Un bar de gheata si totul este rezolvat

Pare atat de simplu din afara sa organizezi un eveniment, dar adevarul este ca nici macar multi bani nu sunt suficienti daca nu exista un strop de imaginatie si dorinta de a avea cea mai frumoasa petrecere din istorie. Nici o decoratiune nu arata frumos daca nu este pusa in valoare, daca nu este potrivita cu tematica petrecerii, daca nu este asortata, de aceea este nevoie de mai mult de atat, de specialisti in petreceri sau cat mai multa dedicare. Un bar de gheata face senzatie, atat ca decoratiune cat si ca pupitru pentru un barman priceput care sa faca cele mai bune cocktail-uri.

Daca ati planificat mult asteptatul eveniment nu uitati de barul de gheata, ce poate fi mai spectaculos, dar si util in acelasi timp decat o sculptura de gheata, o opera de arta si un loc pentru a astampara setea invitatilor? Ai pregatiti tot dar nu ai o decoratiune pentru restaurant? Opteaza pentru un bar de gheata la intrare sau intr-un loc cu multa vizibilitate.

Opteaza pentru un bar de gheata si o parere avizata in ceea ce priveste organizarea unui eveniment de gheata marca Ice Art.