fbpx

Uluitor! Monica Tatoiu primeste o pensie colosala

Vedeta este un roman fericit, fara grija zilei de maine. Cum a reusit femeia de afaceri sa primeasca o asa suma imensa de bani

Monica Tatoiu este o femeie fericita deoarece banii nu reprezinta o problema pentru ea. Vedeta va lua, lunar, o pensie uriasa, ce-i va asigura un nivel de trai destul de ridicat. In contextul in care pensiile romanilor sunt mici, insuficiente pentru a acoperi cheltuielile zilnice, exista si oameni linistiti, fara grija zilei de maine. Monica Tatoiu este una dintre cele mai cunoscute persoane din spatiul public autohton. Ea a condus multi ani Oriflame in Romania, iar acum a venit timpul sa-si depuna dosarul pentru pensionare. Femeia de afaceri a cotizat cu sume fabuloase la Fondul de Pensii, prin urmare va primi o pensie cu o valoare de aproape 10.000 de lei.

„Mi-am depus dosarul in vederea pensionarii. Am cotizat cu peste 4.000 de euro la pensie, suma inregistrata lunar. Am fost remunerata cu o suma imensa. Eu noi voi duce o viata de pensionara, vreau sa muncesc in continuare”, a marturisit Monica Tatoiu, pentru Antena Stars.

Continuarea pe BaniiNostri.ro – Uluitor! Monica Tatoiu primeste o pensie colosala