fbpx

Ultimele locuri la programele gratuite de formare profesionala din cadrul proiectului STEP2SUCCESS

Proiectul vizeaza sustinerea si imbunatatirea accesului si participarii femeilor pe piata muncii prin promovarea egalitatii de sanse si de gen in 4 regiuni de dezvoltare – Bucuresti-Ilfov, Centru, Nord Est si Sud – prin facilitarea integrarii si reintegrarii pe piata muncii si cresterea oportunitatilor de angajare, prin actiuni pozitive de formare profesionala, asistenta pentru dezvoltarea unei afaceri si multiple actiuni de promovare, informare si constientizare.
Pentru ca ne dorim sa sustinem si sa contribuim la imbunatatirea accesului si participarii femeilor pe piata muncii am pregatit programe gratuite de formare profesionala, astfel:
– programe de formare profesionala pentru TIC
– programe de formare profesionala pentru competente antreprenoriale.
Termenul pentru inscriere este 27 februarie 2015. La sfarsitul cursurilor se vor obtine certificate ANC, recunoscute la nivel national.

1100 de femei vor putea urma cursuri gratuite de calificare profesionala si 100 dintre acestea vor fi asistate pentru initierea unei afaceri.

Toti cei interesati sunt rugati sa se inscrie pe website-ul proiectului la adresa http://step2successproiect.wordpress.com/2014/08/19/hai-si-tu-la-cursuri-gratuite/#more-81. Informatii suplimentare se pot obtine:
– prin e-mail la [email protected] / [email protected]
– telefonic la: 031 8600497; 0746.080088.

Si nu uitati – daca nu vreti sa va schimbati meseria, SIGUR stiti pe cineva care doreste! Dati-i de stire! Trimiteti catre colege, prietene acest mesaj. Cineva chiar are nevoie de aceasta informatie!