fbpx

Ultima saptamana de inscrieri la Conferinta Managementul Performantei in Romania 2012 o oportunitate completa de pregatire

O noutate in cadrul evenimentului din aceasta toamna o reprezinta organizarea simularii Friday Night at the ER©, o activitatea prin care este simulata administrarea unui spital timp de 24 de ore. Scopul este dezvoltarea gandirii sistemice si se bazeaza pe stilurile de lucru ale participantilor, invatandu-i sa colaboreze si sa ia decizii in cadrul unui sistem complex. Astfel, simularea este relevanta pentru participanti din orice companie si departament.

Orice profesionist interesat de intelegerea conceptelor de gandire sistemica in context organizational este incurajat sa participe la aceasta activitate. Simularea este o experienta unica de intelegere a fluxurilor de resurse si a importantei coordonarii activitatilor de transformare la nivel intern. Friday Night at the ER© reprezinta cel mai bun mijloc de dezvoltare a unor aptitudini precum: gandire sistemica, munca in echipa, leadership, managementul schimbarii si al performantei.

Detalii Conferinta Managementul Performantei in Romania 2012
Participantii vor avea oportunitatea sa discute despre managementul performantei la nivel strategic, operational si individual cu un expert international in cadrul unui Masterclass si cu manageri romani, profesionisti cu experienta in aplicarea instrumentelor si proceselor de managementul performantei la cele trei niveluri, in cadrul sesiunilor de prezentari si panelurilor de discutii.

In cadrul Masterclass-ului, Aurel Brudan, Fondator si CEO The KPI Institute va aborda subiectul performantei integrate – alinierea performantei la nivel organizational, operational, individual si personal, o sesiune ce pozitioneaza performanta sistemica in centrul preocuparilor conducerii organizatiilor si a fiecarui individ.

Vor fi analizate povesti de succes la nivel global, noutati in domeniu, dar si abordari invechite, inca preponderente in practica. Rezultatele preliminare ale studiului Managementul Performantei in Romania 2012 vor fi puse in discutie, pentru a se identifica optiuni viabile de crestere a nivelului de maturitate organizationala in acest domeniu in Romania.

Vorbitorii din cadrul Conferintei vor oferi participantilor analize utile in raport cu:
• Integrarea strategiei si a managementului performantei intr-un proces bazat pe adaugarea de valoare – Crearea unui cadru integrat de management al performantei, prin care obiectivele propuse sunt atinse
• Managementul performantei prin imbunatatirea proceselor (Lean Six Sigma)
• Crearea de rapoarte de performanta relevante – importanta vizualizarii datelor
• Identificarea principalilor factori de succes in afaceri si masurarea impactului acestora asupra managementului performantei la nivel operational
• Identificarea corecta a indicatorilor folositi in masurarea performantei la nivel departamental
• Evaluarea performantei angajatilor – de la dezvoltarea personala la performanta organizationala
• Motivarea angajatilor/personalului – ingredient esential in managementul performantei la nivel individual
• Monitorizarea si evaluarea performantei la nivel individual si legatura cu sistemul de recompensa si bonusare.

Motive pentru a participa:
• Descoperirea unor exemple inspirationale si noi modele in managementul performantei
• Impartasirea de provocari si idei in managementul performantei cu colegi din diferite industrii
• Posibilitatea de a invata din analizele si studiile de caz care oglindesc experiente reale in practicarea managementului performantei de catre expertii din diferite industrii
• Sansa de a interactiona cu un expert la nivel international
• Networking de calitate
• Invatarea intr-un format nou
• 3 workshopuri interactive care ofera solutii utile in practicarea managementului performantei: Dezvoltarea unui Sistem de Management al Performantei bazat pe Balanced Scorecard – Etape si pasi de urmat (workshop A), Indicatori de Performanta: Masurare, invatare, optimizare (workshop B) si Managementul Performantei la nivel individual – Criteriile de performanta, evaluarea si imbunatatirea performantei angajatilor (workshop C).

Detalii despre programul evenimentului, vorbitori si inscrieri sunt disponibile la adresa: www.conferinta.kpis.ro sau in formularul de inscriere https://adobeformscentral.com/?f=0FYli359XdLVwluVTgWNoA.

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect. Compania opereaza IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei.

Termen limita de inscriere la eveniment: 19 octombrie.