Ultima luna de bronz

Cat de mult o sa ducem dorul acestui anotimp calduros, primitor, care ne ofera atat de multe posibilitati de distractie si relaxare. Vom astepta melancolici vara, o vom forta inca din lunile de primavara, imediat ce primele raze de soare isi fac aparitia. Dar pana atunci sa profitam de ultimele zile de bronz natural, sanatos, sa ne balacim in valuri si sa ne relaxam pe sezlong in timp ce pescarusii ne incanta in fiecare dimineata. Pensiunea din Eforie Nord este locul perfect unde va puteti petrece ultimul concediu, cu o priveliste de vis, foarte aproape de mare si cu cele mai bune conditii de cazare este disponibila tot timpul anului.

Ultiele zile sunt perfecte pentru relaxare! Daca vreti sa va relaxati in vacanta cu siguranta nu veti alege statiunile mega aglomerate, cu tineri dornici de distractie oriunde si oricand si plaje in care nu ai loc sa arunci un ac. Statiunea Eforie Nord ofera cazare in cele mai bune conditii la vila La Mer, departe de agitatie, cu locuri unde poti face plaja linistit, cu o multime de spatii de joaca pentru copii si cherhana unde poti savura cele ami gustoase preparate din peste, traditionale.

Vila din Eforie Nord, La Mer va pune la dispozitie cele mai bune conditii de cazare, igiena, masa, o multime de activitati de facut atat pentru copii cat si pentru cei mari, cea mai frumoasa priveliste de baut cafeaua dimineata si loc de joaca pentru cei mici in incinta vilei.