Ultima fita din domeniul produselor de cafea

12 august 2016

Cred ca am baut cu totii cel putin o cafea pe zi. Fie ea de la aparatele de vending, fie de la cafeneaua din colt. Ceasca de cafea servita de mine astazi am savurat-o pana la ultima bucatica. Da! Ati citit bine! Pana la ultima bucatica!

Am avut astazi ocazia de a gusta o ceasca de cafea delicioasa. O ceasca de cafea comestibila, cu gust dulce-amarui.

Ei bine, asta da noutate!

Am fost placut surprinsa sa vad o reclama la o cafenea de langa mine la cescute comestibile. Ei bine am savurat-o pe a mea azi-dimineata. Trebuie sa stiti ca a rezistat cescuta mea de cafea cu brio, mai bine de 10 minute fara sa se inmoaie. Are o textura ca de american cookies, minus ciocolata din ei, dar cescuta mea a avut in schimb o glazura delicioasa de fistic. Si...cui nu-i place fisticul?

Am cautat apoi pe Google cescute de cafea comestibile si am gasit pe site-ul HQcafe.ro o multime de variante de astfel de cescute numai bune de mancat.

Pe langa faptul ca sunt foarte gustoase, acestea pot fi si un cadou neasteptat de dulce, mai ales pentru iubitoriide cafea.

Gustul este inedit. Ideea este originala! Tocmai ce mi-am comandat si eu un set. Abia astept sa le gust pe toate!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram