Ulei biodegradabil – pentru un mediu mai curat si o viata mai sanatoasa

Antos Grup va ofera o gama larga de uleiuri dintre care se remarca ulei biodegradabil, special conceput pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte. Acesta previne supraincalzirea si pierderile de putere si face ca totul sa functioneze in parametrii normalitatii.

Aditivii speciali componenti ajuta la obtinerea unui grad ridicat de vascozitate si o lubrifiere imbunatatita. Uleiurile biodegradabile au aparut ca urmare a constientizarii necesitatii dezvoltarii durabile si a protejarii mediul inconjurator. Astfel, au fost dezvoltate produsele biodegradabile, o gama completa de uleiuri pentru masini si alte vehicule.

De fapt, un lubrifiant biodegradabil are proprietatea de a se descompune rapid fara sa lase urme in apa sau sol . Acestea se pot obtine pe baza de uleiuri vegetale sau sintetice si au multiple avantaje, dintre care amintim: biodegradabilitate rapida, toxicitate redusa, bune proprietati lubrifiante, indicele de vascozitate mare.

In acest fel, protejati in mod constient mediul inconjurator si in acelasi timp, prelungiti durata de viata a echipamentului respectiv. Lubrifiantii biodegradabili se recomanda cu precadere aplicatiilor ce prezinta un risc pentru mediul inconjurator, in cazul deversarilor accidentale.

Ulei biodegradabil – alegerea perfecta

Alegeti ulei biodegradabil de la Antos Grup si evitati scurgerile accidentale de lubrifiant, care v-ar putea impiedica buna desfasurare a activitatii zilnice. Protejati mediul acvatic pentru ca acesta risca sa aibe cel mai mare numar de surse de poluare legate de petrol, datorita masinilor ce opereaza in rauri si canale pentru dragare sau lucrari de indiguire sau datorita aplicatiilor de agrement cum ar fi cele cu motoare exterioare sau jet ski.Toate echipamentele care opereaza pe apa sau in apropierea ei reprezinta o sursa majora de ingrijorare in acest sens Asadar, noi va oferim o gama completa de lubrifianti biodegradabili, special creati pentru asemenea activitati.

Ulei biodegradabil – preturi imbatabile

Utilizarea acestor tipuri de ulei biodegradabil este recomandata atunci cand protejarea mediului devine o conditie impusa in mod direct pentru desfasurarea activitatiilor, cum ar fi: exploatarile montane, mediile agricole, forestiere acvatice sau cariere adanci. Asadar, nu ezitati sa ne contactati pentru a va achizitiona lubrifianti biodegradabili pentru un mediu mai curat si o viata mai sanatoasa.

Cu totii stim ca echipamentele de terasament functioneaza deseori in mediul natural, pe santiere de constructie si sunt absolut necesare pentru finalizarea proiectelor de dezvoltare regionala sau pentru desfasurarea anumitor lucrari rutiere urbane. In aceste situatii se intampla deseori sa apara scurgeri accidentale de la motoare, transmisii sau sisteme hidraulice, ceea ce duce la poluarea mediului inconjurator.

De asemenea, si cei care lucreaza in mediile montane si sunt in mod constant preocupati de conservarea mediului inconjurator, trebuie sa folosesca aceste produse.  Uleiul biodegradabil este destinat tuturor tipurilor de echipamente ce interactioneaza cu mediul natural, cum ar fi: instalatiile teleschi, tunurile de zapada, snowmobile si alte masini de acest fel.

De asemenea, lubrifiantii biodegradabili sunt folositi si in silvicultura si agricultura, pentru a avea solutii mai curate. Fie ca este nevoie de ungerea echipamentelor mici, fie pentru utilaje de exploatare forestiera sau chiar recoltare, cu siguranta aveti nevoie de uleiurile noastre de calitate superioara.