Uita de trenduri. Afla cum trebuie sa-ti faci unghiile pentru a-ti complimenta mainile!

nail art

O manichiura bine facuta si niste maini ingrijite spun o multime de lucruri despre o persoana. Sunt accesoriul cel mai de pret pe care un om il poate avea. Poti incerca sa negi, insa in momentul in care vezi o persoana cu unghii neingrijite cu siguranta nu vei dori sa inchei un parteneriat cu acea persoana. Deci, avand unghiile perfecte inseamna a fi in trend. Cu toate acestea, exista o multime de forma de unghii pe care o persoana le poate adopta. Sa fie ovale? Patrate?

Nimic nu poate face o doamna sa se simta mai bine decat o manichiura noua; in numai o ora, cu forma care trebuie, poti sa te simti ca si invincibila. Acest trend al unghiilor e ca un drog pentru femei. Insa trebuie sa stii ce fel de forma sa alegi pentru a-ti pune in evidenta mainile. Deci, pentru a-ti flata mainile, NoliaShop iti pune la dispozitie produse pentru nail art unghii, consumabile si tot ce ai nevoie pentru a reda unghiilor tale forma si designul dorit.

Ce forma se potriveste?

  1. Unghii in forma rotunda — perfecta pentru unghii mai late, pentru maini subtiri. Aceasta forma clasica de unghii este foarte populara, deoarece este probabil cea mai usoara pe care o poti face chiar si acasa.
  2. Unghii in forma de migdala — perfecte pentru degete scurte, prelungeste mainile, forma adoptata este de unghie lunga care ajunge pana la un varf usor rotunjit. Unghiile in forma de migdala au o baza mai larga, laturi subtiri si se termina cu un punct rotunjit. Ele iti fac degetele mai lungi, dar mentin totusi un aspect natural.
  3. Unghii de forma ovala — perfecte pentru mainile mici cu unghii lungi, cu scopul de a alungi mainile, foarte similara cu cea rotunda, insa nu are margini plane in partea de sus. Similara cu cea in forma de migdala, dar are un varf plat si neted. Daca ai maini mici, unghiile ovale ar trebui sa fie alegerea pentru tine, deoarece da iluzia unui unghi extins, astfel incat degetele tale sa arate mult mai subtiri.
  4. Unghii patrate — perfecte pentru degetele lungi si maini subtiri, micsoreaza degetele si adauga latime si au o forma cu varf plat si muchii patrate. Unghiile patrate vor avea margini drepte, astfel incat acestea sa aiba o intretinere extrem de redusa. Sunt perfecte daca ai maini subtiri si degete lungi, deoarece astfel de unghii vor lasa senzatia ca par mai putin lungi decat sunt in realitate.
  5. Ascutite (Stiletto) — potrivite pentru degete scurte, deoarece le alungeste, iar forma este una foarte lunga. Aceasta forma de unghii este potrivita pentru tine numai daca ai degetele scurte. De asemenea, este un stil foarte glam. Singurul dezavantaj este ca necesita intretinere regulata astfel ca pot deveni usor nepractice.

Peste tot pe internet vei gasi inspiratii pentru a-ti face unghiile. Indiferent daca te plimbi pe la saloane, ai ca sursa de inspiratie pe Rihanna sau daca te uiti prin reviste la ultimile trenduri, vei gasi nenumarate stiluri de unghii. Insa, poate nu ar trebui sa te uiti atat de departe. Tot ce iti trebuie poate ca este fix sub nasul tau. Iar Noliashop te invita sa-i descoperi gama de produse de unde poti alege produse de calitate pentru a-ti face o manichiura perfecta, care sa atraga pana si privirile celor mai invidioase femei.