fbpx

Uita de petrecerile clasice pentru zilele de nastere!Incearca sedinte laser tag!

Se apropie ziua de nastere a copilului tau si doresti sa organizezi o petrecere pentru a sarbatori acest lucru? Vrei sa ii oferi celui mic o amintire pe care sa si-o reaminteasca pentru tot restul vietii? In acest context poti sa ai in vedere organizarea unei petreceri complet diferite fata de petrecerile clasice pentru copii. Si anume iti poti indrepta atentia catre petrecerile pentru copii care implica sedinte laser tag.

Desi petrecerile clasice cu baloane, confetii, tort, sucuri si diferite jocuri de copii sunt in continuare printre preferatele parintilor, trebuie spus ca poti sa organizezi zile nastere copii Cluj astfel incat cel mic sa fie super bucuros si incantat de petrecerea pe care a avut-o cu ocazia zilei sale de nastere. In acest sens sedintele de laser tag sunt cu siguranta o optiune foarte inspirata pentru toti parintii care sunt in cautarea unei idei pentru organizarea petrecerii.

Pro sau contra sesiunilor de laser tag pentru copii

Laser tag-ul este un joc de tip army. Acest lucru presupune folosirea unor arme, insa sunt arme care au la baza semnalul infrarosu. Cu alte cuvinte nu exista violenta fizica sau contact fizic pentru participantii la un astfel de joc. Din acest punct de vedere este un joc recomandat inclusiv copiilor. Laser tag-ul foloseste semnalul infrarosu pentru a „lovi” adversarul din cadrul jocului. Semnalul este captat de o vesta special conceputa, vesta purtata pe parcursul jocului.

Un alt aspect pro sedinte de laser tag pentru copii il reprezinta faptul ca acestia vor face miscare fizica intensa pe parcursul jocului. Cu alte cuvinte, intr-o societate in care copiii au tot mai mult activitati sedentare, laser tag-ul poate fi parte a unei petreceri cu multa miscare fizica. Organizarea unei petreceri care sa includa sedinte laser tag pentru copii presupune ca vei avea la dispozitie atat echipamentul pentru acest joc, dar si spatiul special amenajat. La toate acestea se adauga mancarea si bauturile pentru petrecerea copiilor.

Nu in ultimul rand sedintele de laser tag pot avea o contributie importanta pentru a creste spiritul de echipa in randul copiilor. Acest lucru vine ca urmare a faptului ca cei mici vor intelege importanta colaborarii intre membrii aceleiasi echipe, dar si importanta de a oferi sprijin coechipierilor.Cu alte cuvinte, exista toate argumentele care sa recomande sesiunile de laser tag pentru zile nastere copii Cluj.

Rezerva o sesiune de laser tag pentru zile de nastere copii

Pornind de la aspectele mai sus amintite, cu siguranta ca laser tag-ul devine tot mai interesant ca si activitate pentru viitoarea petrecere ocazionata de ziua de nastere a copilului tau. Daca vrei sa beneficiezi de spatii si arene special amenajate, dar si de echipamentul necesar pentru acest tip de joc, Dipic Fun iti sta la dispozitie. Aici vei putea organiza zile nastere copii Cluj in care sesiunile de laser tag sa se regasesca printre activitatile petrecerii respective.Pentru mai multe informatii si rezervarea unei astfel de sedinte, te invitam pe dipicfun.ro.