fbpx

Ugly Americans si Drawn Together vin alaturi de South Park pe ecranele TV la Comedy Central Extra

South Park: Cartman se transforma in Batman-ul orasului, cu nume de cod Ratonul

Al 14-lea sezon al South Park a inceput la Comedy Central Extra pe 1 ianuarie si continua sa aduca audientei acelasi umor intens si de calitate.
Personajele din South Park ironizeaza de mai bine de o decada evenimente de actualitate mondiala si, in nou difuzatul sezon, umorul cinic si muscator e orientat catre Jonas Brothers. Pe de alta parte, tot in acest sezon, Cartman se transforma in Batman-ul orasului, cu numele de cod Ratonul.
Aventurile South Park pot fi urmarite in fiecare noapte, la Comedy Central Extra, incepand cu ora 23.00.

Drawn Together – un reality show animat mai indraznet decat South Park

Cei care credeau ca South Park este cel mai indraznet serial animat de comedie isi vor schimba parerea urmarind Drawn Together, o serie ale carei personaje evolueaza in cadrul unui reality show.
„Drawn Together este primul reality animat. Aici, reality show-ul si Big Brother se intalnesc cu personajele caracteristice lumii animate”, apreciaza Variety, care subliniaza stilul seriei in care eroului clasic (Captain Hero) i se alatura Ling-Linget (personaj care il are ca model pe Pikachu din Pokemon), o copie a lui a Spongebob si altii.
Lumea suprarealista a personajelor din „Drawn Together” este deschisa publicului in fiecare seara, incepand cu ora 23.45, la Comedy Central Extra.

Ugly Americans – oameni, un demon nimfoman, vampiri si vrajitori traind impreuna

La polul opus comparativ cu „Drawn Together”, care combina diverse personaje din lumea animatiei, „Ugly Americans” prezinta o lume anti-utopica in care oamenii, demonii, vampirii, fantomele si alte creaturi bizare traiesc impreuna.
„Acest serial este o halucinatie de proportii”, apreciaza Variety, in timp ce Huffington Post considera ca „Ugly Americans este cea mai promitatoare serie” de la Comedy Central.
Protagonistul serialului este Mark Lily, asistent social care face tot posibilul pentru a integra strainii. Dar are si probleme personale: colegul lui de camera este zombi, iubita e un demon nimfonan si, la serviciu, are drept coleg un vrajitor ametit si mereu beat.
In cele din urma, Ugly Americans este un serial de animatie care ofera o imagine extrem de polarizata a societatii americane. Potrivit criticilor, dincolo de umorul dureros al serialului, episoadele sale abunda si in mesaje serioase.
Aventurile personajelor din „Ugly Americans” pot fi urmarite in fiecare noapte, la Comedy Central Extra, incepand cu 00.05.