fbpx

Tururi de aventura cu motocicleta

Daca vrei sa vezi locuri frumoase din Romania, dar si din alte tari poti face asta si cu ajutorul serviciilor de inchiriere moto de la Adventure Tour. Esti pregatit pentru aventura vietii tale? Te invitam sa iti alegi un tur ghidat si sa te bucuri alaturi de noi, de locuri minunate, pe o Yamaha Tenere 700, vedeta noastra, dar si motocicleta pe care ne bazam in majoritatea excursiilor noastre. Tururile ghidate din Romania cuprind tot ce se poate vedea mai frumos, de la peisaje, atractii turistice si locatii de vis, atat pe 2 roti cat si pe 4.

Ai chef de o tura cu motocicleta pe drumuri serpuite ce-ti activeaza simturile? Care motocicleta? A noastra, care poate sa fie a ta, pentru o zi! Ce motocicleta? Yamaha Tenere T700 2020, nou nouta! Ne intalnim in Otopeni, unde face si cunostinta, bem o cafea si facem o scurta sedinta de mers in grup si apoi ne urca pe motociclete si pornim in aventura. Ne oprim la barajul Paltinul si in tinutul Provitelor pentru pranz si apoi facem cale intoarsa catre Bucuresti. Poti opta si pentru cursurile noastre off road pentru o experienta mai sigura!

Pretul pentru Pandemic Runaway cuprinde ghid moto cu experienta, asistenta tehnica 24/7, masa de pranz de tip bivuac. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta pe site, Facebook sau Instagram, de asemenea ne puteti urmari si pe canalul nostru de Youtube.