fbpx

Tunel no cellulite – in topul alegerilor pentru vara

tunel no cellulite

De ce toate doamnele aleg tunel no cellulite

Cand vorbesti despre saune, aproape toata lumea (fara exceptie) stie la ce te referi. Aburul, caldura, prelucrarea si mirosul de caldura sunt lucruri cu care sunt obisnuiti majoritatea oamenilor din lumea moderna.

In fiecare oras mare, exista multe spa-uri sau centre de sanatate care ofera aceste servicii. In functie de preferintele lor, clientii pot alege intre sauna uscata si sauna umeda. Beneficiile lor sunt similare. In prezent, exista multe materiale informative despre mersul la sauna online sau prin mass-media.
tunel no cellulite
Cea mai recenta metoda de slabit este o metoda populara din acest an, si anume impachetari in tunel no cellulite.

Acestea sunt numeroasele avantaje

Invelirea/impachetarea cu tunel no cellulite poate:

  • Elimina grasimea. In timpul procesului de antrenament, excesul de grasime se va topi foarte repede, reducand astfel imediat numarul de celule adipoase.
  • Elimina grasimea. Grasimea acumulata va fi eliminata prin drenaj limfatic, ceea ce inseamna ca veti obtine un ton mai uniform al pielii si un aspect uniform;
  • Accelerati metabolismul si faceti arderea mai rapida. Ca urmare, efectul pierderii in greutate a fost atins intr-o perioada scurta de timp.
  • Intinereste corpul. Razele cu infrarosu au ca efect promovarea microcirculatiei si a metabolismului, ceea ce duce inevitabil la un sentiment de fericire si face corpul uman sa se simta mai in forma.
  • Imbunatatiti circulatia venoasa limfatica. Ajutati la eliminarea substantelor nocive, toxine si metabolice reziduale din organism;
  • Reduceti durerile articulare sau musculare.

Care sunt contraindicatiile acestei metode de remodelare corporala?

In acest caz, exista o serie de contraindicatii care va vor impiedica sa alegeti impachetari in infrarosu pentru un efect fara grasimi. Inainte de a lua aceasta decizie, trebuie sa consultati un expert care va va spune daca sunteti eligibil pentru aceasta procedura.

Prin urmare, persoanelor care sufera de boli respiratorii, hipertensiune arteriala, boli tromboembolice nu li se permite sa recurga la aceasta procedura de impachetare. In plus, daca sunteti gravida sau alaptati, nu veti beneficia de aceasta metoda de remodelare corporala.

Persoanele cu claustrofobie sunt, de asemenea, pe lista persoanelor necalificate.