fbpx

Tuburi LED – sistemele ce reprezinta viitorul iluminatului

tuburi led

De ce sa alegi tuburi LED

Unele tuburi LED au un numar mare de LED incorporate in carcasa si sunt protejate de acoperire acrilica. De asemenea, ele sunt, de obicei, mult mai stralucitoare decat luminile de neon sau tuburile fluorescente traditionale, deoarece au un numar mare de elemente care emit lumina.

Magazinul online Electric Concept ofera in continuare cele mai ieftine sisteme de iluminare de pe piata, astfel incat sa puteti beneficia de avantajele pe care le ofera.
tuburi led
Sugestia noastra este sa abandonam vechile si obisnuitele lumini de neon. Alegeti tehnologia LED acum.

Descopera avantajele

Practic, primul si cel mai important beneficiu este ca puteti economisi pana la jumatate din banii de pe factura de electricitate. In comparatie cu luminile de neon obisnuite, consumul de energie al tuburilor LED este redus cu mai mult de 50%. In comparatie cu lampile neon clasice, un alt mare avantaj al tuburilor LED este ca au o durata de viata foarte lunga. De obicei, suporta multe cicluri de aprindere si stingere si au pana la 35.000 de ore de functionare. Radiatiile ultraviolete si infrarosii sunt zero. Tuburi LED nu emit astfel de radiatii. Gama aici https://electric-concept.ro/Tuburi-LED

Tuburi cu LED sunt utilizate pe scara larga in terenurile de sport, in camerele copiilor si in zonele de pregatire a alimentelor. De ce? Deoarece nu atrag insecte, nu emit caldura si nu afecteaza vederea.

De asemenea, sunt foarte ecologice, deoarece nu contin mercur si, prin urmare, nu dauneaza mediului. Noul magazin online Electric-Concept aduce cele mai mici preturi pentru tuburile LED.

Calitatea Electric Concept si a tuburilor LED

Alegeti iluminatul inteligent de la Electric Concept si bucurati-va de asistenta online, preturi surprinzatoare si calitate ridicata. Puteti utiliza tehnologia noua si cea mai populara tehnologie noua de pe piata pentru a oferi un nou design casei dvs., adica diode emitatoare de lumina care va pot ajuta sa economisiti energie electrica.

Alegeti becuri cu leduri, spoturi cu LED-uri, lumini de perete cu LED-uri si multe altele! Alegeti iluminare de inalta calitate.