Tu ti-ai rezervat vacanta de vara?

Orice vacanta are partile ei bune si minunate, dar si momente de grija si neplaceri cauzate de locurile de cazare sau masa, mai ales atunci cand iti petreci concediul cu cei mici. Oricat de mult ai cauta si te-ai interesa parca nici un loc de cazare nu iti satisface dorintele tale in privinta curateniei, intimitatii si spatiului de joaca al copiilor. Nu este si cazul celor de la Aifen, deoarece respecta exigentele de cazare pe litoral ale famiilor cu copii. Concediul la mare cu copiii se poate transforma in cea mai frumoasa experienta daca alegeti un loc in care sa va simtiti in siguranta toata familia.

De ce sa alegeti statiunea Eforie Nord? Nu toate statiunile de pe litoral sunt potrivite pentru copii, nu toate respecta intimitatea de care ai nevoie, linistea si nu peste tot exista spatii verzi unde se pot juca cei mici. Eforie Nord este o statiune potrivita, iar plaja este foarte intinsa, cu intrare lina in apa, astfel incat cei mici se pot juca la mal fara probleme, iar Aifen pune la dispozitie apartamente cu gradina in Eforie Nord si toate conditiile de cazare pentru cei mici.

Daca vrei sa mergi in vacanta intr-un loc unde poti primi recomandari la cazare pentru copii in Eforie, Aifen este locul ideal, oricine si-a petrecut vacanta acolo v-a reveni cu mare placere, iar feedback-ul este pe masura asteptarilor si conditiilor.