fbpx

Tu te-ai plimbat vreodata cu ATV-ul?

Distractie, adrenalina, aventura si plimbari in natura pe munte si drumuri off-road. Oricand iti doresti sa evadezi, sa te simti liber, sa te bucuri de natura si de momente distractive impreuna cu prietenii, Adventure Tour iti pune la dispozitie excursii UTV, impreuna cu un ghid experimentat. Avem activitati diverse pentru toti cei care vor sa traiasca o aventura plina de senzatie și adrenalina sau pur si simplu o experienta aventuroasa. Poti alege si una din excursiile noastre ghidate, cu motocicleta sau cu masina, atat in cadrul circuitului nostru, TCS Racing Park cat si in natura, in teren de aventura.

 

Daca esti amator de senzatii tari, nu iti mai ramane decat sa alegi una din excursiile noastre ghidate, atat in Romania, cat si in afara tarii. Nimic nu se compara cu o plimbare cu ATV-ul, cu motocicleta sau chiar pe 4 roti, intr-o zona montana, in care nu poti ajunge niciodata singur, sau cu masina personala. Indiferent ca este padure, drum forestier sau circuitul nostru TCS Racing Park, la Adventure Tour gasim cu siguranta o experinte pentru tine, care sa iti dea doza de adrenalina.

 

Nu ai mai urcat niciodata pe un ATV, pe o motocicleta sau o masina off-road? Iti promitem noi o experienta deosebita, cu senzatii pe masura. Daca esti fan al sporturilor cu motor, pe trasee cu dificulate sau off road, cu siguranta te vei bucura alaturi de noi de una dintre cele mai frumoase experiente.