Tu știi unde poți repara cutia automată a autoturismului tău în Constanța?

7 aprilie 2023
Autor:
IzzyReduceri

Atelierele de reparații auto sunt unele dintre cele mai frecventate locuri din ziua de astăzi. Indiferent de natura nevoilor dumneavoastră, cu siguranță ați pășit măcar o dată pragul unui service auto.

Pe piață, există numeroase companii care oferă diferite servicii de reparație, care mai de care mai modern și calitative. Important este însă, să ne asigurăm că am ales potrivit compania cu care ne dorim să colaborăm.

Domeniul auto este unul foarte generos, fapt pentru care orice defecțiune a mașinii personale poate fi rezolvată mai repede sau mai târziu. Una dintre cele mai populare companii de pe piață care furnizează astfel de servicii este Mecatronic Exclusiv.

Această întreprindere oferă diferite servicii de reparații cutii automate Constanța. Vă puteți repara autoturismul la prețuri accesibile.

Angajații Mecatronic Exclusiv se vor asigura că mașina dumneavoastră va funcționa la capacitate maximă în urma procedurilor de care ați beneficiat.

ALEGE MECATRONIC EXCLUSIV PENTRU CELE MAI BUNE REZULTATE

Atunci când vorbim de siguranța noastră în trafic, este important să apelăm doar la servicii de reparații calitative. Cu siguranță nici o persoană nu își dorește să se întoarcă din service cu mai multe defecțiuni decât înainte.

Pentru a evita situațiile neplăcute, este ideal să beneficiem doar de cele mai optime proceduri de reparație de la companii de încredere.

Mecatronic Exclusiv își desfășoară activitatea în domeniul auto de mai bine de 15 ani. În tot acest timp, a colaborat cu diferite tipuri de clienți și a întâlnit tot felul de nereguli la nivelul autoturismelor.

Această companie prestează doar servicii de înaltă calitate, motiv pentru care aprecierea din partea clienților este vizibilă. Acest service dispune de echipament de ultimă generație, cu dotări moderne.

Pe lângă serviciile de reparații, puteți beneficia și de schimb ulei cutie automată. Aveți parte de cele mai bune servicii de la un personal calificat în acest domeniu.

CÂND TREBUIE SĂ VĂ ÎNDREPTAȚI CĂTRE SERVICE?

Aceasta este întrebarea pe care și-o pun marea majoritate a clienților. Nu este necesar să fiți expert auto pentru a vă da seama când ceva este în neregulă cu autoturismul dumneavoastră.

Chiar și așa, Mecatronic Exclusiv vă stă la dispoziție și este gata să vă ajute să remediați orice problem de la nivelul cutiei de viteze. O reparație mecatronic vă poate face mașina vă funcționeze din nou la capacitate maximă.

Mai jos veți regăsi câteva dintre cele mai commune semne care vă indică faptul că ar trebui să vă îndreptați către un atelier de reparații auto.

  • Dacă simțiți trepidații în mers la viteze de 60-80km/h
  • Dacă vă apar diferite erori în bord
  • Dacă turometrul oscilează în mers
  • Pentru o revizie, la aproximativ 60.000 km parcurși
  • Dacă aveți o întârziere de câteva secunde atunci când schimbați treptele de viteză

PREȚURI ACCESIBILE LA SERVICIILE DE REPARAȚII CUTIE AUTOMATĂ

MARCĂ AUTOTURISM MODEL CUTIE PREȚ
1.     BMW 6 HP 1400 RON
2.     BMW 8 HP 1600 RON
3.     AUDI Multitronic OAVE 8 trepte 1400 RON
4.     AUDI Multitronic 7/8 trepte 900 RON
5.     VOLKSWAGEN DSG 6 900 RON
6.     VOLKSWAGEN DSG 7 700 RON
7.     MERCEDES 7 trepte 1200 RON
8.     MERCEDES 5 trepte 900 RON

CUM PUTEȚI PRELUNGI DURATA DE FUNCȚIONATE A CUTIEI DE VITEZE AUTOMATE

Cu siguranță ne-am întrebat măcar o data dacă acțiunile pe care le facem în timpul conducerii unui autoturism pot dăuna rezistenței cutiei de viteze.

Ei bine, există câteva lucruri pe care oamenii le fac involuntar, sau din neatenție care pot provoca, în timp, daune acestei componente a unui autoturism.

Cu toate acestea, sunt câteva trucuri simple prin care putem prelungi durata de funcționare a cutiei de viteze:

  1. În timpul mersului, nu schimba niciodată din D în R
  2. Nu este necesar atunci când stăm la semafor să schimbăm din D în N
  3. Nu este indicat ca atunci când plecăm de pe loc să apăsăm până la podea pedela de accelerație.
  4. După ce pornim mașina, este indicat să așteptăm aproximativ 30-40 de secunde până să ne deplasăm.
  5. Înainte de a pune cutia de viteze în P, nu uita să accționezi frâna de mână.

VIZITEAZĂ SITE-UL WEB PENTRU CELE MAI BUNE SERVICII

Dacă doriți mai multe detalii, nu ezitați să intrați pe site-ul Mecatronic Exclusiv. Acolo veți găsi mai multe informații despre serviciile oferite, cât și despre prețurile acestora.

Cu Mecatronic Exclusiv, beneficiați de cele mai calitative servicii de reparații auto din Constanța.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram