fbpx

Tu stii de ce criterii sa tii cont cand inchiriezi masina pe timp de vara?

Rent a car Aeroport Craiova

Vara, multi oameni pleaca in concedii si isi doresc sa mearga in siguranta in destinatia aleasa insa nu cu masina proprietate personala ci cu o masina de inchiriat. Aceasta detine asigurare, CASCO, are toate reviziile facute la timp, astfel ca, orice s-ar intampla, nimic nu poate perturba linistea concediului. Cele mai bune servicii rent a car Craiova sunt disponibile pentru clienti si potentialii clienti in cadrul unei firme profesionale, https://craiovarentacar.ro. Aici toti cei care vin pentru inchirieri auto Craiova pleaca multumiti de oferta facuta, de masina inchiriata si de faptul ca nu trebuie sa faca nimic altceva decat sa alimenteze cu combustibil, chiar daca inchriaza pe un termen lung.

Inchirieri masini pentru concediul de vara

Pentru persoanele care isi doresc sa mearga in concediu alaturi de familie sau de prieteni pe perioada verii, fie la mare sau la munte exista solutia inchirierii de masini. Masina perfecta trebuie sa aiba aer conditionat, sa fie confortabila pentru drum lung, sa fie suficient de spatioasa pentru toti pasagerii dar si pentru bagaje.

Cei care pleaca la munte vor avea nevoie de o masina 4×4. Cei care pleaca la mare pot opta pentru o masina economy sau luxury, se pot bucura de avantajele pe care le ofera firma de inchirieri masini, si anume plata asigurarii tip CASCO si RCA, ITP-ul la zi, anvelopele verificate si serviciile de suport clienti non-stop.

Mai mult decat atat, masinile de inchiriat sunt disponibile un numar nelimitat de kilometri, dispun de asistenta rutiera si de preturi minime, comparativ cu cele ale altor firme de specialitate, precum si posibilitate de livrare si de returnare gratuit oriunde in Craiova. In cazuri speciale, masina poate fi schimbata gratuit, iar returnarea precum si spalara masinii la livrare sunt servicii gratuite. Niciun pret nu este ascuns, toate tarifele sunt transparente, clientul se poate bucura de un discount la inchiriere pe termen lung iar masina mult visata este la un pas distanta pentru un concediu placut cu drumuri line.