fbpx

Tu stii cat de important este mediul in care lucrezi?

Viaţa pare a fi un ciclu nesfârşit de trezit la ora 07:00, mers la muncă, muncit din greu şi mers în vacanţe o dată pe an. Şi, pentru că lucrurile evoluează cu fiecare minut care se scurge, companiile au început tot mai mult să pună accent pe gratitudine şi pe cultura recunoştinţei.

Ne petrecem o foarte mare parte din zi la locul de muncă, indiferent care ar fi jobul ntru, motiv pentru care recunoştinţa, în toate formele sale, este o calitate de care se poate bucura orice persoană. În ceea ce priveşte industria videochatului, mulţi dintre patronii unor astfel de afaceri gândesc mai mult pentru ei şi… mai puţin pentru modelele de videochat. Nu şi în cazul Charm Studios, pentru că aici gratitudinea este ridicată la rang de artă.

Având un background format din multinaţionalele de renume, fiecare membru al echipei Charm Studios a înţeles cât de important este să primeşti şi să oferi mulţumiri la locul de muncă.

Ce înseamnă asta, concret? Ei bine, dacă vorbim de sistemul de bonusare, studioul de videochat Charm Studios oferă cel mai mare comision modelelor sale. Iar asta nu e tot! Pe lângă comision de până la 70%, modelele primesc atât bonusuri lunare, cât şi excursii sau chiar maşini cadou. Iar dacă toate cele menţionate par desprinse din filmele americane, ei bine, la Charm Studios totul este posibil. Şi nu o spunem noi, ci sutele de angajate care sunt mărturia vie a acestor lucruri.

Ambient potrivit, mediul de lucru optim
Modelele Charm Studios se bucură zi de zi de un confort sporit la locul de muncă. Având un mediu de lucru plăcut, care le inspiră armonie şi echilibru atrage după sine o productivitate crescută. Iar în cifre, productivitatea lor arată foarte bine, pentru că, în medie, un model la Charm Group câştigă peste 5.000$ pe lună.
Dacă şi tu îţi doreşti să mergi la muncă cu zâmbetul pe buze, să te bucuri de fiecare minut petrecut acolo şi să fii înconjurată numai de fete, atunci Charm Studios este soluţia perfectă pentru tine. Da, chiar aşa este: vei fi înconjurată numai de fete. De ce? Pentru că este un job dedicat exclusiv sexului frumos, motiv pentru care, fie că este vorba despre trainer, specialist Marketing sau manager, toate angajatele sunt femei.
Programează şi tu un interviu chiar acum şi fă parte din cel mai frumos colectiv! Îndrăzneşte să visezi mai mult!